Ken je dat, iemand doet of zegt iets wat van binnen iets in jou aanraakt wat een ongefilterde serie aan emoties in werking zet. Diepe pijn en verdriet tot gevolg. Hutspot noem ik dat altijd.

Oude pijnen, schaduwplekken, innerlijk kind, geef het een naam. Wat ik wel weet ondertussen is dat ik het mag aankijken, doorvoelen en met liefde mag omringen. Want in deze is de kans aanwezig dat ik in angst ga zitten en mijn hart op slot gaat.

Het bos en water is dan mijn plek, zodra ik daar ben gaat de alchemist in mij springen en jubbelen en dus is mijn hart automatisch open ???? Maar naast blijheid, herkenning en liefde brengt het bos ook schaduw, angst en niet overzien van het veld. Met als gevolg het voelen van angst en geen controle over wat er komt, een prachtige situatie om mijn schaduwen onder ogen te zien. Want zoals een wijze vrouw mij gisteren zei: " in deze delen van het bos en jezelf helen de diepe stukken van je ziel "

Dus een rondje Friesland verder, en een boel wijzer.

Affirmatie, ik ben veilig, want toen is niet meer nu.

De stenen die dit proces ondersteunen zijn de Kunziet en de Mangano calciet . Beide zetten je hart open, brokkelen muren af en geven gevoelens van veiligheid. In deze droeg ik de kunziet bij me, 3 zelfs ???? Want kunziet heeft als kracht dat het de angst remt.

Liefs Adriana