Menu
Winkelwagen

Aardbeienkwarts Hanger Doorboord

Aardbeienkwarts Hanger Doorboord
Aardbeienkwarts Hanger Doorboord
€4,13
Excl. BTW: €4,13

Aardbeien Kwarts Hanger Doorboord

Mooie edelsteenhanger Aardbeien Kwarts doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord.
  • Soort: Doorboorde hanger, zonder koordje
  • Afmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.
  • Gewicht: ± 10-20 gram
  • Land: Brazilië
  • Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens kunnen er (natuurlijke) scheurtjes in de steen zitten.

Aardbeienkwarts werking in het kort

Liefde, vreugde en genieten van het leven. Aardbeienkwarts bevordert liefde, genieten van kleine dingen, humor en vreugde en is daarom goed tegen innerlijke onrust en spanningen.

De steen helpt positieve affirmaties bekrachtigen en heeft een positieve uitwerking op het hartchakra.

Aardbeienkwarts stimuleert je hartchakra en grondt je energieveld. De zachte eigenschappen van Lepidoliet in de aardbeienkwarts worden voelbaar tijdens meditatiesessies, waarbij ze een natuurlijk kalmerende en ontspannende invloed hebben op je lichaam. Deze combinatie van mineralen bevordert de harmonie van je chakrasysteem, wat leidt tot een gezonder evenwicht in je emoties en een betere manier om deze te uiten. Terwijl je meer over jezelf leert en onontdekte passies onthult, kun je nieuwe manieren vinden om jezelf uit te drukken.

De vibraties van Aardbeienkwarts zijn ideaal voor mensen die worstelen met angst, PTSS, depressie, of andere emotionele uitdagingen. Deze problemen zijn vaak het gevolg van verstikte emoties en onverwerkte gevoelens. Aardbeienkwarts ondersteunt je op natuurlijke wijze om je open te stellen, met name je hartchakra, en verkent aspecten van jezelf die voorheen onbereikbaar leken. Overweeg meditatie met een stukje Aardbeienkwarts op je hartchakra en laat jezelf toe om bewust te worden van nieuwe energieën of gedachten die opkomen.

Uitgebreidere beschrijving van de werking van Aarbeienkwarts.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.