Menu
Winkelwagen

Apollanja Crystals Skull Sessie by Martin

Skull Sessie by Martin

Zoals je wellicht weet hebben wij drie prachtige bergkistallen Schedels. Deze schedels hebben al een groot aantal mensen geholpen op hun pad.

Martin begeleid je tijdens een individuele schedel sessie om in contact te komen met één van de of soms alle drie de schedels.

De schedel verstrekt je informatie, geeft inzichten en verhoogd je frequentie. Het werken met deze schedel of schedels is nooit een vaststaand gebeuren. Het is echt wat op dat moment nodig is of mag gebeuren, is de ervaring. Ze passen zich echt aan wat voor jouw de bedoeling is. Daarmee niet zeggend dat het altijd even makkelijk is wat een schedel jouw vertelt. Maar het zal je zeker helpen als je er voor open staat.

Ook is het mogelijk je eigen schedel mee te nemen zodat deze tijdens de sessie kan worden “geüpdatet” met informatie die door word gegeven via onze schedels. Jouw schedel ontvangt dan als het ware een download.

Gemiddeld duurt een sessie 60 minuten, maar we nemen de tijd die nodig is. De prijs voor een persoonlijke Skull-Sessie is € 77,--

Resoneert het bovenstaande bij je dan maak dan gebruik van het reserveringsformulier hieronder. We nemen dan zsm contact met je op voor het inplannen van een Skull Sessie.

Dit kan via een app naar 0649530406 of klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Vragen? Stel ze graag! Ook dit kan via bovenstaande nummer en mail.