Menu
Winkelwagen

Crystal Skull Experience by Apollanja Crystals

Crystal Skull Experience by Apollanja Crystals

Crystal skull experience

Zoals je wellicht weet beschikken wij over drie bijzondere kristallen schedels waarmee we werken o.a. in 1 op 1 skullsessies en de workshop contact maken met kristallen schedels. Crystal skull experience avond zullen we met regelmaat verzorgen.

Een avond waarin je door onze grote schedels word meegenomen in een multidimensionale reis via sterrenpoorten naar het kristallijnen veld waarmee zij verbonden zijn. Een reis diep in jezelf naar jouw plek tussen tijd en ruimte, waar jij mag ontvangen wat voor jou bedoeld is. Coderingen van kristallijn licht die je bewustzijn vergroten en je trilling verhogen. Je kunt daardoor sleutels krijgen om delen van jouw bewustzijn te openen die voor jou in deze tijd van waarde zijn.

Een avond waarin je met behulp van de grote kristallen schedels van Apollanja een multidimensionale reis gaat maken.

We starten de avond met het zetten van persoonlijke intenties die je mee kunt nemen in de reis op deze avond. De groep zit om de grote kristallen skulls heen en wordt door Martin meegenomen in het veld zodat je reis kan beginnen. We werken hierbij met een ervaring gericht op meerdere zintuigen zodat je nog gemakkelijker contact leert te maken met deze energie.

Na de reis (40-60 minuten) zullen we met elkaar in stilte rozenthee drinken zodat we goed landen en met een open hart de ervaring verder kunnen laten inwerken. Rozenthee is een heilig spiritueel kruid wat je hart opent en begrip bevordert.

We hebben een gelimiteerd aantal plaatsen voor deze avond.

Voor het maken van de reis heb je geen enkele ervaring met kristallen schedels nodig.

Op deze avond ben je welkom om ook je eigen kristallen schedels mee te nemen zodat die in het veld meegaan en een download kunnen krijgen.

Voel je welkom om met ons deze avond te beleven.

 

Martin & Adriana 

  • Crystal Skull Experience
  • Eerst volgende avond nog niet bekend
  • Doopsgezinde Kerk, Skilwyk 29 Bolsward
  • Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.15 uur, eind rond 21.30 uur

Wil je als één van de eersten weten wanneer er weer een nieuwe Crystal Skull Experience is. Maak dan gebruik van de reserveerknop hieronder, laat je naam een email achter en je ontvangt eenmalig een mailtje.