Menu
Winkelwagen

Apollanja Crystals Experience Edelstenen: Sensitiviteit, Aarden en Beschermen

Maak Kennis met Edelstenen voor Sensitiviteit, Aarden en Beschermen

Ben jij benieuwd welke edelsteen je het beste kunt gebruiken voor sensitiviteit (HSP), om beter te aarden of jezelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf? Dit zijn de meest gestelde vragen in onze winkel, en wij willen je hier graag bij helpen.

Op deze bijzondere, praktische en informele avond maak je kennis met een zorgvuldig geselecteerde reeks edelstenen die je kunnen ondersteunen bij sensitiviteit, aarden en beschermen. We gaan dieper in op zowel de positieve als minder positieve eigenschappen van deze stenen. Samen bekijken we de werking van de verschillende edelstenen, hoe je ze het beste kunt gebruiken en verzorgen, welke stenen je het beste kunt dragen en welke combinaties het meest effectief zijn.

Wat kun je verwachten?

  • Interactie en Vragen: Er is volop ruimte om jouw persoonlijke vragen te stellen. Dit kan gaan over jezelf, je kind of een naaste. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste edelstenen voor jouw specifieke situatie.
  • Individueel Advies: We bieden indien gewenst persoonlijk advies over welke edelsteen het beste bij jou past. Daarnaast kunnen we een spiertest uitvoeren om te bepalen welke steen je nodig hebt.
  • Kennisdeling: Geniet van een informatieve avond waarin we onze uitgebreide kennis over edelstenen met je delen.
  • Verkoop en Beleving: Tijdens de avond is er de mogelijkheid om de besproken edelstenen aan te schaffen. Neem de tijd om in alle rust onze winkel te verkennen.

Praktische Informatie

  • Duur: De avond duurt ongeveer 2 uur.
  • Gastvrijheid: Geniet van een hapje en drankje terwijl je meer leert over edelstenen.
  • Kosten: Deelname is geheel gratis! Vanwege een beperkt aantal plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk!

Meld je aan!

We delen graag onze kennis met je.

Er is nog geen nieuwe datum bekend, we verwachten in Augustus-September weer te starten met deze avond(en). Wil je als één van de eersten weten wanneer deze avond(en) gegeven worden. Maak dan gebruik van de reseveerknop hieronder.

Hartelijke groet,

Martin & Adriana

Apollanja Crystals Experience Edelstenen: Sensitiviteit, Aarden en Beschermen Gegeven door Martin & Adriana NIEUWE DATUM VOLGT, GEBRUIK DE RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT PER MAIL BERICHT ZODRA DATUM BEKEND IS Bij Apollanja Crystals Jongemastraat 13 te Bolsward Inloop vanaf 19.15 uur. Aa..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)