Menu
Winkelwagen

Geboortesteen Ram | 21 Maart - 20 April

Geboortesteen Ram

Als je op zoek bent naar een speciaal cadeau voor iemand die geboren is onder het sterrenbeeld Ram, dan is het overwegen van de geboortesteen van dit sterrenbeeld een goed idee. Er zijn verschillende stenen die worden geassocieerd met Ram, waaronder carneool, granaat, robijn en rode jaspis.

Een populaire optie onder de geboortestenen van Ram is carneool, een heldere oranje-rode steen die staat voor energie en moed. Het kan helpen om moed en zelfvertrouwen te bevorderen en kan helpen bij het verminderen van angst en stress.

Een andere mooie optie is granaat, een dieprode steen die staat voor passie en kracht. Het kan helpen bij het verbeteren van relaties en het bevorderen van succes in de carrière. Granaat kan ook helpen bij het versterken van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde bloedsomloop.

Robijn is ook een prachtige geboortesteen voor Ram. Deze dieprode steen staat bekend om zijn kracht en energie, en kan helpen bij het bevorderen van passie en liefde. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de vitaliteit en het versterken van het hart.

Ten slotte is rode jaspis een mooie optie voor Ram. Deze steen staat voor kracht en stabiliteit en kan helpen bij het bevorderen van aarding en rust. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van zelfdiscipline.

Of je nu kiest voor een knuffelsteen, armband of hanger, het kopen van de geboortesteen van het sterrenbeeld Ram is een geweldige manier om een speciaal en persoonlijk cadeau te geven. Het symboliseert niet alleen de unieke persoonlijkheid en eigenschappen van de Ram, maar kan ook helpen om geluk en welzijn te brengen aan hun leven.

Carneool Jumbo Steen 5-6cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 5-6cmGewicht: ± 100-200 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. ..
€6,20
Excl. BTW:€6,20
Carneool Steen 2-3cmSoort: Getrommeld, Zaksteen, KnuffelsteenAfmeting: 2-3cmGewicht: ± 10-20 gramLand: -Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens k..
€4,13
Excl. BTW:€4,13
1 - 2 van 2 (1 pagina's)