Menu
Winkelwagen

Geboortesteen

Geboortesteen Kopen

Je bent op zoek raar een geboortesteen? Geboortestenen zijn edelstenen die worden geassocieerd met de maand waarin een persoon is geboren. Elke maand heeft een eigen geboortesteen en deze stenen worden vaak gebruikt als cadeau bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea en andere mijlpalen in het leven.

Maar wist je dat er ook geboortestenen zijn die specifiek zijn verbonden aan elk sterrenbeeld? Dit betekent dat je niet alleen kunt kiezen op basis van de maand waarin iemand is geboren, maar ook op basis van hun sterrenbeeld.

De geboortestenen van elk sterrenbeeld zijn uniek en hebben vaak speciale eigenschappen en betekenissen.

Het kopen van een geboortesteen kan een persoonlijke en bijzondere manier zijn om iemand te laten zien dat je aan hen denkt. Geboortestenen kunnen worden gebruikt om sieraden te maken zoals armbanden, oorbellen, kettingen en ringen. Ze kunnen ook worden gebruikt als decoratie voor bijvoorbeeld een huisaltaar of een speciale plek in huis.

Maar je kunt ook een knuffelsteen geven voor de juiste energie, vooral wanneer degene een beetje ondersteuning in zijn/haar leven nodig heeft. We zien in de praktijk dat wanneer men "uit balans" raakt een geboortesteen veelal ondersteuning kan bieden om weer meer in balans te raken.