Menu
Winkelwagen

Geboortesteen Vissen | 20 Februari - 20 Maart

Geboortesteen Vissen

Als je op zoek bent naar een passend cadeau voor iemand die onder het sterrenbeeld Vissen geboren is, dan kan een geboortesteen een mooie optie zijn. De geboortestenen die horen bij dit sterrenbeeld zijn aquamarijn, amethist, agaat, turkoois, opaal, regenboog maansteen en fluoriet.

Aquamarijn, met zijn heldere blauwe kleur, symboliseert het kalme en rustige water. Het is een steen die staat voor harmonie en evenwicht en helpt bij het verlichten van stress en angsten.

Amethist is een prachtige paarse steen die bekend staat om zijn kalmerende werking en het verlichten van spanning en stress. Het is ook een steen die wordt geassocieerd met intuïtie en spirituele groei.

Agaat is een veelzijdige steen met verschillende kleuren en patronen. Het staat bekend om zijn stabiliserende eigenschappen en het bevorderen van emotionele balans en kracht.

Turkoois is een blauwgroene steen die staat voor bescherming en geluk. Het is een steen die helpt bij het communiceren van gevoelens en emoties en het versterken van relaties.

Opaal is een kleurrijke steen met een uniek iriserend effect. Het wordt geassocieerd met vertrouwen en optimisme en helpt bij het bevorderen van creativiteit en inspiratie.

Regenboog maansteen is een steen die staat voor vrouwelijkheid en intuïtie. Het is een steen die helpt bij het versterken van intuïtie en het verlichten van stress en angst.

Fluoriet is een steen met verschillende kleuren en staat bekend om zijn stabiliserende werking en het bevorderen van helderheid en focus.

Of je nu kiest voor een knuffelsteen, armband of hanger, het kopen van de geboortesteen van het sterrenbeeld Vissen is een geweldige manier om een speciaal en persoonlijk cadeau te geven. Het symboliseert niet alleen de unieke persoonlijkheid en eigenschappen van de Vissen, maar kan ook helpen om geluk en welzijn te brengen aan hun leven.