Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles
€106,61
Excl. BTW: €106,61

VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles

Peridot, Lapis Lazuli en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Peridot, Lapis Lazuli en Bergkristal: Brengt lichaam en geest in balans..

Breng je lichaam en geest in balans met het onvergelijkbare water uit de Aqualibrium drinkfles, powered by Metabolic Balance, partner van VitaJuwel voor een blijvend gezonde voeding. Begeleid je individuele voedingsprogramma met het frisse en levendige water van deze edelsteenmix. Volgens de edelsteenheling bevorderen de fijn op elkaar afgestemde stenen een positieve levenshouding en vertrouwen in de eigen krachten.

Specificaties VitaJuwel ViA Aqualibrium Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Peridot, Lapis Lazuli en Bergkristal
  • Trefwoorden: Persoonlijke Herstart, Projecten, Persoonlijke Ontwikkeling, Realiseren Doelen, Positieve Levenshouding, Opgewekt

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.