Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles
€110,74
Excl. BTW: €110,74

VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles

Melk Opaal, Amethist, Bergkristal, Lapis Lazuli, Granaat, Carneool en Oranje Calciet

Het thema van deze VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Melk Opaal, Amethist, Bergkristal, Lapis Lazuli, Granaat, Carneool en Oranje Calciet: Breng je dosha's in balans en ervaar de energie van de eeuwenoude Indiase genezingstradities..

Het woord Ayurveda betekent "wetenschap van het leven" en is het traditionele holistische systeem van de Indiase geneeskunde. Het meer dan 3000 jaar oude concept gebruikt ook edelstenen voor therapeutische doeleinden. De Ayurveda edelsteentherapie weet dat elke edelsteen eigenschappen heeft die kunnen helpen om specifieke dosha's in evenwicht te brengen en bepaalde fysieke of emotionele aandoeningen te genezen. Onze Walter von Holst, een van de belangrijkste vertegenwoordigers van het moderne onderzoek naar kristalhealing, hielp VitaJuwel bij het creëren van deze mix met een focus op de zeven Ayurvedische basisprincipes. Met deze unieke, kleurrijke mix vieren we de toenemende acceptatie van alternatieve geneeswijzen in de traditie van Ayurveda en het concept van moderne kristalhealing, waarvoor VitaJuwel als geen ander staat.

Specificaties VitaJuwel ViA Ayurveda Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Melk Opaal, Amethist, Bergkristal, Lapis Lazuli, Granaat, Carneool en Oranje Calciet
  • Trefwoorden: Inspiratie, Helderheid, Concentratie, Intuïtie, Verbeelding, Wijsheid, Communicatie, Zelfexpressie, Openheid, Liefde, Harmonie, Evenwicht, Zelfvertrouwen, Wilskracht, Innerlijke Kracht, Sensualiteit, Gevoeligheid, Warmte, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.