Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles
€205,78
Excl. BTW: €205,78

VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles

Diamantschilfers en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Diamantschilfers en Bergkristal: Versterkend - Energiegevend - Opwindend.

Diamanten zijn de beste vriend van een edelsteenwater liefhebber. Diamanten, de kostbaarste edelstenen op aarde, werden verondersteld goddelijke energie te kanaliseren. Vroeger waren diamanten alleen voor koningen en koninginnen. Onze klanten zeggen dat geen enkel ander edelsteenwater zo apollinisch smaakt als deze exclusieve samenstelling. Probeer het een keer en je zult nooit meer gewoon kraanwater drinken. Infuseer kraanwater met dit mengsel en drink water dat geschikt is voor een koning (of koningin). Het is een perfect cadeau voor die speciale persoon die je het meest dierbaar is in je leven - het is net zo uniek als een diamanten ring of een kostbare ketting - Juwelen voor je Water!

Specificaties VitaJuwel ViA Diamonds Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Diamantschilfers en Bergkristal
  • Trefwoorden: Inspiratie, Helderheid, Focus, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.