Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles
€81,81
Excl. BTW: €81,81

VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles

Amethist, Aquamarijn en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Amethist, Aquamarijn en Bergkristal: Spirituele Verlichting en Hoger Bewustzijn.

Deze zeer speciale uitvoering van de ViA drinkfles heeft het eeuwenoude symbool van de Flower of Life op de fles geëtst en wordt geleverd met een mix van de meest populaire kristallen in de geschiedenis van VitaJuwel: Amethist, Aquamarijn en Bergkristal. Door de eeuwen heen, in oude manuscripten en tempelinscripties is er altijd één symbool geweest in alle culturen dat stond voor de harmonie, balans en het eindeloze mysterie van het universum: De levensbloem. De oudste afbeelding (in de Tempel van Osiris in Egypte) dateert van minstens 6000 jaar geleden. Alles wat gezien en ongezien wordt in de natuur en daarbuiten wordt afgebeeld door dit krachtige ornament van overlappende cirkels. Het symbool is bestudeerd door Leonardo da Vinci en de koepel zegt dat de Flower of Life verlichting biedt aan degenen die zich in het symbool en zijn perfecte vorm herkennen. Deze speciale uitvoering heeft een extra groot Flower of Life-symbool op het glazen gedeelte van de fles. Gemaakt door meester-glazen ambachtslieden in Bohemen. VitaJuwel heeft de edelstenenmix zorgvuldig gekozen als aanvulling op dit diep spirituele symbool. Amethist is de steen van de kruinchakra. Amethist is ongelofelijk beschermend, helend en zuiverend en brengt nederigheid, oprechtheid en innerlijke wijsheid voort. Aquamarijn wordt gebruikt om de geest helder te maken, het hart te kalmeren en de geest tot rust te brengen. De perfecte meditatiesteen. Samen fungeren ze als krachtige deuropeners voor spirituele verlichting en een hoger bewustzijn.

Specificaties VitaJuwel ViA Flower Of Life Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Amethist, Aquamarijn en Bergkristal
  • Trefwoorden: Meditatie. Inzichten, Ontwikkeling

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.