Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles
€73,55
Excl. BTW: €73,55

VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles

Aquamarijn, Aventurijn, Rookkwarts en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Aquamarijn, Aventurijn, Rookkwarts en Bergkristal: Reiniging - Ontgifting - Stress-relief - Sereniteit.

Water is het levenselixer! Deze edelstenenmix is samegesteld om helderheid en zuiverheid aan te trekken zoals natuurlijk bronwater uit de bergen op een heldere dag. Als persoonlijke ontgifting belangrijk voor je is in deze hectische tijden, biedt de Forever Young mix een extra dimensie van energetische reiniging. Aventurijn wordt gebruikt voor regeneratieve en opwekkende doeleinden, aquamarijn voor reiniging en rookkwarts voor stressverlichting. In de holistische geneeskunst zorgt deze combinatie van aventurijn, aquamarijn en rookkwarts voor een verkwikkende reiniging van lichaam en geest.

Specificaties VitaJuwel ViA Forever Young Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Aquamarijn, Aventurijn, Rookkwarts en Bergkristal
  • Trefwoorden: Communicatie, Zelfexpressie, Openheid, Liefde, Harmonie, Evenwicht, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.