Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Balance

VitaJuwel ViA Gempod Balance
VitaJuwel ViA Gempod Balance
€52,88
Excl. BTW: €52,88

VitaJuwel ViA Gempod Balance

Sodaliet, Chalcedoon en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Balance , is door het gebruik van de Sodaliet, Chalcedoon en Bergkristal: Innerlijke - Vrede - Reflectie - Meditatie.

Sodaliet wordt traditioneel gebruikt door kristalgenezers om mentaal evenwicht, kalmte en innerlijke rust te ondersteunen. Er wordt gezegd dat het ondersteunt bij het uiten van je gedachten en wordt daarom ook wel de Dichterssteen genoemd. Deze eigenschap wordt prachtig aangevuld door blauwe chalcedoon, die ook wel de steen van de spreker wordt genoemd. Wijze mannen (waaronder de grote Romeinse spreker en filosoof Cicero) gebruikten het als ze hun woorden zorgvuldig moesten afmeten. Chalcedoon staat ook voor reflectie en meditatie. Wat is er nuttiger in deze hectische tijden? Breng de balans die je zoekt terug in je leven.

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Balance

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Sodaliet, Chalcedoon en Bergkristal
  • Trefwoorden: Intuïtie, Verbeelding, Wijsheid, Communicatie, Zelfexpressie, Openheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.