Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Fitness

VitaJuwel ViA Gempod Fitness
VitaJuwel ViA Gempod Fitness
€52,88
Excl. BTW: €52,88

VitaJuwel ViA Gempod Fitness

Rode Jaspis, Magnesiet en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Fitness , is door het gebruik van de Rode Jaspis, Magnesiet en Bergkristal: Wilskracht - Kracht - Dynamisch.

Naast lichaamsbeweging en een evenwichtig dieet is er niets dat een actieve levensstijl beter ondersteunt dan voldoende vers water. 's Ochtends meteen water drinken is een gemakkelijke manier om je stofwisseling te versnellen. Veel mensen verwarren dorst met honger, dus gehydrateerd blijven kan je helpen om niet te veel te eten. Trek je hardloopschoenen aan en vul je waterfles met "Fitness" kristal elixer. Neem deze speciale mix van stralende rode jaspis, stevige magnesiet en zuiver bergkristal op in je gewone trainingsschema en bereid je voor op een verrassing!

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Fitness

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Rode Jaspis, Magnesiet en Bergkristal
  • Trefwoorden: Zelfvertrouwen, Wilskracht, Innerlijke Kracht, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.