Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Five Elements

VitaJuwel ViA Gempod Five Elements
VitaJuwel ViA Gempod Five Elements
€52,88
Excl. BTW: €52,88

VitaJuwel ViA Gempod Five Elements

Amethist, Roze Kwarts Chalcedoon, Versteend Hout, Oceaan Jaspis

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Five Elements , is door het gebruik van de Amethist, Roze Kwarts Chalcedoon, Versteend Hout, Oceaan Jaspis: Reflectie - Groei - Aarding.

De Traditionele Chinese Geneeskunde heeft zich de afgelopen 5000 jaar ontwikkeld en begrijpt gezondheid als een harmonieus evenwicht van vijf elementen: Hout voor groei, water voor reflectie, aarde voor aarding, metaal voor kracht en vuur voor passie. Deze elementen zijn de belangrijkste energetische bouwstenen waaruit alle substantie in de wereld is opgebouwd. Het zijn metaforen voor hoe dingen op elkaar inwerken. VitaJuwel heeft voor elk element een zorgvuldig geselecteerde edelsteensoort opgenomen die elke eigenschap weerspiegelt. Breng je leven in balans. Ervaar deze eeuwenoude wijsheid.

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Five Elements

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Amethist, Roze Kwarts Chalcedoon, Versteend Hout, Oceaan Jaspis
  • Trefwoorden: Inspiratie, Helderheid, Concentratie, Liefde, Harmonie, Evenwicht, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.