Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Happiness

VitaJuwel ViA Gempod Happiness
VitaJuwel ViA Gempod Happiness
€65,28
Excl. BTW: €65,28

VitaJuwel ViA Gempod Happiness

Jade (Nefriet), Carneool, Oranje Calciet en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Happiness , is door het gebruik van de Jade (Nefriet), Carneool, Oranje Calciet en Bergkristal: Optimisme - Welsprekendheid - Geluk.

Heb je het gevoel dat je wel wat meer vreugde in je leven kunt gebruiken? Kies dan voor deze mix! Het is samengesteld om alles wat positief en goed is aan te trekken en te inspireren. Natuurlijke genezingstradities vertellen ons dat deze combinatie van stralende oranje calciet en schitterende carneool (de "Steen van het Leven") een levendige aura van openheid, welbespraaktheid en optimisme vormt. En als klap op de vuurpijl hebben ze er ook nog prachtige jade bij gedaan. Van deze "droomsteen" wordt gezegd dat hij alles zegent wat hij aanraakt en hij is al 6000 jaar beroemd om het aantrekken van geluk.

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Happiness

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Jade (Nefriet), Carneool, Oranje Calciet en Bergkristal
  • Trefwoorden: Liefde, Harmonie, Balans, Zelfvertrouwen, Wilskracht, Innerlijke Kracht

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.