Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Love

VitaJuwel ViA Gempod Love
VitaJuwel ViA Gempod Love
€52,88
Excl. BTW: €52,88

VitaJuwel ViA Gempod Love

Rozenkwarts, Granaat en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Love , is door het gebruik van de Rozenkwarts, Granaat en Bergkristal: Harmonie - Mededogen - Genegenheid.

Alles wat je nodig hebt is ... water. En als je roze kwarts toevoegt, de typische steen van liefde, tederheid en sensualiteit, is alles mogelijk. Eerlijke en mooie roze kwarts is een talisman voor relaties en wordt in kristalhealing gebruikt om emotionele wonden en trauma's los te laten en vrede en rust te brengen. Vurige granaat voegt een prachtige component van sensualiteit en passie toe aan deze melange. Samen creëren ze een unieke emotionele dynamiek - LIEFDE. Voor wie van water houdt, is dit het perfecte geschenk. Om het hart te laten kloppen, heeft het water nodig.

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Love

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Rozenkwarts, Granaat en Bergkristal
  • Trefwoorden: Liefde, Harmonie, Evenwicht, Sensualiteit, Gevoeligheid, Warmte, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.