Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Vitality

VitaJuwel ViA Gempod Vitality
VitaJuwel ViA Gempod Vitality
€65,28
Excl. BTW: €65,28

VitaJuwel ViA Gempod Vitality

Smaragd en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Vitality , is door het gebruik van de Smaragd en Bergkristal: Regenereren - Verjongen - Vernieuwen.

De 11e-eeuwse abdis en genezeres Hildegard van Bingen verklaarde in haar geschriften: De vele groene omhulsels van een smaragd weerspiegelen de prachtige groene kleuren van de natuur. Smaragd is een kristal van het hart. Het staat als geen ander voor vernieuwing en regeneratie. Dit weelderige "groeikristal" is al meer dan zesduizend jaar een bron van fascinatie in verschillende culturen en werd in het oude Egypte beschouwd als een symbool van het eeuwige leven. Velen geloven dat smaragd een verjongende en herstellende werking heeft. Er wordt ook gezegd dat smaragd het gevoel van eigenwaarde bevordert. Drink met smaragd doordrenkt edelsteenwater en word vitaal.

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Vitality

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Smaragd en Bergkristal
  • Trefwoorden: Intuïtie, Verbeelding, Wijsheid, Liefde, Harmonie, Evenwicht, Zelfvertrouwen, Wilskracht, Innerlijke Kracht

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.