Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Gempod Wellness

VitaJuwel ViA Gempod Wellness
VitaJuwel ViA Gempod Wellness
€40,49
Excl. BTW: €40,49

VitaJuwel ViA Gempod Wellness

Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Gempod Wellness , is door het gebruik van de Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal: Kalmerend - Balanceren - Ontspannen.

Deze uitgebalanceerde samenstelling, ook wel de gouden driehoek genoemd, wordt al honderden jaren door talloze mensen over de hele wereld gebruikt om water te vitaliseren. Amethist kalmeert de geest, stimuleert en verzacht emoties. Roze Kwarts bevordert rust en harmonie. Bergkristal is een steen voor helderheid en perceptie. Als combinatie worden ze gebruikt voor hun wonderbaarlijk verkwikkende werking. WELLNESS is het beste "water voor dagelijks gebruik". De meeste klanten vinden het zacht en mild smaken. Als je niet zeker weet met welke VitaJuwel melange je je verzameling moet beginnen, kies dan deze.

Specificaties VitaJuwel ViA Gempod Wellness

  • Soort: ViA Gempod
  • Onderdelen: Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Past op ieder ViA drinkfles
  • Reiniging: Handwas (Niet in de vaatwasser).
  • Edelstenen: Amethist, Rozenkwarts en Bergkristal
  • Trefwoorden: Inspiratie, Helderheid, Concentratie, Intuïtie, Verbeelding, Wijsheid, Liefde, Harmonie, Balans

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.