Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles
€73,55
Excl. BTW: €73,55

VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles

Zwarte Toermalijn, Amethist en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Zwarte Toermalijn, Amethist en Bergkristal: Openheid - Bescherming - Helderheid.

Nieuwe ideeën, mentale kracht en innerlijke groei vereisen een open geest. Deze intense mix is gecreëerd om al het negatieve te neutraliseren. Of het nu komt van werk of leven in een uitdagende omgeving of gewoon slechte vibes van onze medemensen. In natuurlijke genezingstradities staat aardende zwarte toermalijn voor bescherming en veiligheid. In verschillende publicaties wordt Amethist de perfecte partner voor zwarte toermalijn genoemd om een krachtig, natuurlijk schild tegen negativiteit te creëren. Bergkristal voegt een flinke dosis helderheid toe. Gebruik GUARDIAN als een scherm en geniet van de vrijheid die je zult krijgen.

Specificaties VitaJuwel ViA Guardian Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Zwarte Toermalijn, Amethist en Bergkristal
  • Trefwoorden: Inspiratie, Helderheid, Concentratie, Intuïtie, Verbeelding, Wijsheid, Zelfacceptatie, Bescherming, Veiligheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.