Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles
€110,74
Excl. BTW: €110,74

VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles

Lapis Lazuli en Rutiel Kwarts

Het thema van deze VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Lapis Lazuli en Rutiel Kwarts: Bewustzijn - Focus - Toewijding.

Verander de wereld met je creativiteit en sla nieuwe wegen in! Laat je inspireren door een glas edelstenenwater van deze betoverende combinatie van rutielkwarts en het diepe, hemelsblauwe lapis lazuli - een symbool voor spiritualiteit in het oude Egypte zo'n 6000 jaar geleden. Van het prachtige, goudkleurige rutiel wordt gezegd dat het energie geeft en het bewustzijn verbetert. Je hersenen bestaan voor ongeveer 75% uit vloeistof. Onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water wanneer we dorst hebben de prestaties van onze hersenen verbetert. Voed je hersenkracht elke dag met deze zeer speciale mix van edelsteenwater.

Specificaties VitaJuwel ViA Inspiration Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Lapis Lazuli en Rutiel Kwarts
  • Trefwoorden: Intuïtie, verbeelding, wijsheid, zelfvertrouwen, wilskracht, innerlijke kracht

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.