Menu
Winkelwagen

VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles

VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles
VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles
€73,55
Excl. BTW: €73,55

VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles

Regenboogmaansteen en Bergkristal

Het thema van deze VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles, is door het gebruik van de Regenboogmaansteen en Bergkristal: Intuïtie - Empathie - Vrouwelijkheid.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Luna sterk verbonden met de energie van de maan, waardoor het in de eerste plaats een vrouwensteen is. In traditionele geneeswijzen wordt de regenboog maansteen steen gebruikt om het intuïtieve gevoel van de vrouw te versterken, het hart te openen en om in balans te komen met de natuurlijke cycli van het leven. Wijze vrouwen kennen de effecten van de maan op hun lichaam. Vibrerend met het licht van een volle maan geeft regenboog maansteen een reflecterende, kalmerende energie. Zelfs mannen zouden baat hebben bij het versterken van hun zachtere, meer vrouwelijke kant.

Specificaties VitaJuwel ViA Luna Edelsteen Water Fles

  • Soort: ViA Drinkfles
  • Onderdelen: Glazen Clinder, Deksel, Gempod
  • Materialen: Borosilicaatglas, Edelstenen, Roestvrij Staal, BPA-vrij Plastic, Siliconen
  • Afmetingen: Diameter 6,7 cm, Hoogte 22,5cm, Inhoud 500ml
  • Reiniging: Glazen Cilinder Vaatwasser bestendig. Gempod en Deksel handwas.
  • Edelstenen: Regenboogmaansteen en Bergkristal
  • Trefwoorden: Intuïtie, Verbeelding, Wijsheid, Communicatie, Zelfexpressie, Openheid

Meer informatie over de VitaJuwel ViA Drinkflessen alsmede overzicht van alle leverbare Drinkflessen en losse Gempods.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.