Menu
Winkelwagen

Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue

Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue
€37,18
Excl. BTW: €37,18

Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue

Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/energie door aan het water in de fles en om dit te versterken en nog meer positieve energie is het Flower of Life (Bloem des Levens) in de voet gegrafeerd.

Zoals gezegd is de Inu! Edelsteenwater drinkfles gericht om aangepast te kunnen worden naar jouw wensen. Dezer Inu! VitaJuwel edelsteenwater drinkfles heeft een afneembaar deksel in de voet waar door je gemakkelijk je eigen edelsteenmix en daarmee je eigen watervitalisatie kunt creëren. De voet waarin je de kristallen doet is volledig gescheiden van het water waardoor “fysieke verontreiniging” door de kristallen uitgesloten is.

Tevens kun je de unieke Inu! VitaJuwel Sleef aanschaffen om je Inu! te aan bijv. een riem te dragen en tegens te beschermen tegen krassen. De Sleef geeft je Inu! een natuurlijk en rustieke uitstraling.

De Inu! flessen zijn samengesteld uit 100% borosilicaatglas met hoge dichtheid. Waarom is dat nu zo bijzonder? Welnu, in vergelijking met "normaal" glas dat de meeste flessenfabrikanten gebruiken, is borosilicaatglas bestand tegen thermische schokken. Je gebruikt hem dus zonder zorgen met ijskoud en heel heet water. Het is niet giftig, loodvrij en chemisch niet-reactief, dus het heeft geen smaak. Perfect voor zuiver en niet-verontreinigd water.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.