Menu
Winkelwagen

K2 - Azuriet in Graniet Hanger Doorboord

K2 - Azuriet in Graniet Hanger Doorboord
K2 - Azuriet in Graniet Hanger Doorboord
€6,20
Excl. BTW: €6,20

K2 - Azuriet in Grantiet Hanger Doorboord

Mooie edelsteenhanger K2 doorboord, geschikt voor leren koordje of waxkoord.

  • Soort: Doorboorde hanger, zonder koordje
  • Afmetingen ± 2,5 x 1,5 x 1 cm.
  • Gewicht: ± 10-20 gram
  • Land: Pakistan
  • Daar dit een natuurproduct is kunnen er afwijkingen zijn, betreffende de vorm en kleurstelling t.o.v. de afbeelding en wat je geleverd krijgt. De afbeelding is echter zeer representatief. Tevens kunnen er (natuurlijke) scheurtjes in de steen zitten.

K2 Steen | Azuriet in Graniet Werking (Kort)

Het balanceert de aardse ervaring met een hoger bewustzijn. Hierdoor kun je verbinden met spirit of het hogere terwijl je stevig op de aarde geaard blijft.

De K2 Azuriet helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat de K2 edelsteen je inzicht geeft in de ware motieven van jezelf en anderen. Je zou kunnen zeggen dat de K2 de waarheid boven tafel brengt. Ondersteunend bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen.

De K2 Azuriet krijgt zijn hemelse kwaliteit van Azuriet en de aarding en stabiliserende eigenschappen van graniet, waardoor je de voordelen krijgt van een vredige geest, de opstap naar "spirituele verlichting". -Wanneer je universele waarheden zoekt, mediteer dan met het K2 edelsteen en ga diep...

K2 Azuriet is van toepassing op de wereld van vandaag, omdat het ons helpt de toekomst te zien met een nieuwe duidelijkheid en visie. Het maakt dus heel goed verbinding met je intuïtie (derde oog), niet voor niets wordt de steen veel gebruikt door zieners, helderzienden, mediums en channelers.

De K2 Azuriet wordt geassocieerd met de kracht en de oplossing die ontstaat als je je in alle aspecten van het leven harmonieus en evenwichtig voelt. Het is het graniet dat de K2 zijn krachtige aardingseffecten geeft en de deuren opent voor je scherpste intuïtie. Graniet vormt de basis van de aardkorst en helpt ons te verankeren op de aarde, terwijl onze geest zweeft op gezwollen witte wolken en gesprekken voert met engelen. 

K2 Azuriet helpt je controle over je emoties (terug) te krijgen en je weer gecentreerd en verbonden te voelen. K2 Azuriet wordt ook wel K2 Jaspis, K2 Azuriet in Graniet genoemd.

Uitgebreide beschrijving werking en gebruikK2 steen.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.