Menu
Winkelwagen

Pro-Vital MaKee

Pro-Vital MaKee
Pro-Vital MaKee
€18,30
Excl. BTW: €18,30

Pro-Vital MaKee 60 zuigtabletten

1 op de 5 mensen heeft last van brandend maagzuur. Het kan de kop opsteken wanneer men last van stress heeft of verergeren door een zware maaltijd. Ook kan door lichamelijke veranderingen men te maken krijgen met dit nare gevoel. Bijvoorbeeld bij overgewicht of zwangerschap. Verlichting zoeken is moeilijk en de producten op de markt bevatten vaak schadelijke zoetstoffen. Gelukkig bestaan er ook natuurlijke middelen!

Brandend maagzuur is heel vervelend. Een natuurlijk middel dat uw maag en slokdarm kan kalmeren, is Pro-Vital MaKee. Pro-Vital MaKee zuigtablet zonder sorbitol en xylitol is een natuurlijk supplement dat de maag kalmeert met behulp van ingrediënten uit de natuur. In deze formule zit onder andere Salmiak, Magnesium, Zink, Honing en Pepermunt die samen een bijzonder synergetische werking hebben.

MaKee kan invloed hebben op
Het kalmeren van de maag met Salmiak.
Het op peil houden van het zinkgehalte in je lichaam en de bescherming tegen vrije radicalen.
Een normale werking van de stofwisseling en bloedstolling, sterke botten en tanden.

Samenstelling van Pro-Vital MaKee
Elke 2 tabletten (= dagdosering) bevatten:
Magnesium (hydroxide, uit zeemineralen) 200 mg
Zink (picolinaat) 10 mg
Echte Salie bladextract (Salvia officinalis) 50 mg
Honingpoeder 150 mg
Pepermunt 4:1 extract (Mentha piperita) 40 mg
Ammoniumchloride (uit Salmiak) 140 mg
Betaïne HCl 300 mg
Papaïne 6000 USP / 140 mg

Ingrediënten van Pro-Vital MaKee
Isomalt (vulstof), Magnesium uit zeemineralen (hydroxide), Betaïne HCl , Honingpoeder (zoetstof), Salmiak, Papaïne, Zinkpicolinaat, Vegetarische magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Silica (antiklontermiddel), Salie bladextract, Pepermunt extract.

Allergeneninformatie
Bevat honing.

Gebruik van Pro-Vital MaKee
U neemt 2 maal daags 1 zuigtablet, tenzij anders geadviseerd door deskundige. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , MaKee