Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Multi 7: Zwanger

Pro-Vital Multi 7: Zwanger
Pro-Vital Multi 7: Zwanger
€25,64
Excl. BTW: €25,64

Pro-Vital Multi 7: Zwanger 60 capsules

De Pro-Vital Multi 7 Zwanger is optimaal ontwikkeld voor vrouwen die een kinderwens hebben, zwanger zijn of borstvoeding geven. Met tweemaal daags 1 capsule krijg je extra foliumzuur en vitamine D binnen. Daarnaast bevat het voedingssupplement onder andere jodium, magnesium, calcium, ijzer en omega-3-vetzuren.

De voordelen van Pro-Vital Multi 7 Zwanger:
Deze samengestelde supplementen voor en tijdens de zwangerschap kunnen helpen verschillende kwalen te verlichten. Zo kan vitamine B6 bijdragen aan een regulering van de de hormoonhuishouding. Biotine ondersteunt de instandhouding van jouw huid. En vitamine C kan helpen het immuunsysteem in stand te houden na zware lichamelijke inspanning. Drie belangrijke factoren voor de zwangere vrouw. Uiteraard ontbreekt jodium niet in deze hoogwaardige Multi 7 Zwanger formule.

Wanneer je zwanger bent, dat wilt worden of borstvoeding geeft, biedt Multi 7 Zwanger zuivere en hoogwaardige vitaminen, mineralen en omega 3. Deze zijn goed voor jou en dragen bij aan de ontwikkeling van jouw kindje. Zo valt de Multi 7 Zwanger ook niet zwaar op de maag. Belangrijk in een tijd, waarin deze toch al gevoelig is.

Dosering
2 vegetarische capsules per dag, tenzij anders geadviseerd door jouw deskundige. Bij voorkeur innemen na de maaltijd met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Samenstelling 2 vegetarische capsules (= dagdosering):
Bètacaroteen 2,5 mg
Vitamine B1 (Thiamine nitraat) 2,2 mg
Vitamine B2 (Riboflavine) 2,8 mg
Vitamine B3 (Nicotinamide) 32 mg
Vitamine B5 (Calcium-D-panthetenaat) 12 mg
Biotine 70 mcg
Vitamine B11 (QuatreFolic, actief foliumzuur) 400 mcg
Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 5 mcg
Vitamine C (Ascorbinezuur) 160 mg
Vitamine D3 (DSM Quali-D) 10 mcg
Vitamine E 24 mg
Vitamine K1 (Fytomenadiun) 150 mcg
Choline (bitartraat) 6,2 mg
Citrusbioflavonoïden 18 mg
Inositol 15 mg
PABA 10 mg
Calcium (Carbonaat) 240 mg
Magnesium (Oxide) 112,5 mg
IJzer (Ferro-II-fumaraat) 28 mg
Iodine (kalium jodide) 150 mcg
Koper (gluconaat) 50 mcg
Selenium (Seleen-methionine) 20 mcg
Zink (sulfaat) 5 mg
Vana Sana Vis vetzuren 200 mg

Allergie informatie
Bevat vis, soja en melk.

Ingrediënten
Mineralen, Vulmiddel (Aardappelzetmeel), Vitaminen, Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropylmethylcellulose), Vana Sana Vis vetzuren, Soja, Melk, Flow verbeteraar (Zonnebloemolie).

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.