Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Vegan Omega 3-6-7-9 Oil

Pro-Vital Vegan Omega 3-6-7-9 Oil
Pro-Vital Vegan Omega 3-6-7-9 Oil
€30,23
Excl. BTW: €30,23

Pro-Vital Vegan Omega 3-6-7-9 Oil 250ml

De belangrijkste eigenschappen van de ingrediënten in Vegan Omega 3-6-7-9 Oil is de microalg: een onderwaterfabriek van DHA.

De officiële naam van de microalgenstam die in dit voedingssupplement voor een deel verantwoordelijk is voor de aanwezigheid van omega 3-vetzuren is Schizochytrium sp. Deze microalg bevat DHA, dat erom bekend staat goed te zijn voor de hersenfunctie en het gezichtsvermogen. Deze gunstige effecten kunnen verkregen worden bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Lijnzaadolie
Goed voor het cholesterol - dankzij ALA Als olie van een microalg zorgt voor de hoeveelheid DHA in Vegan Omega 3-6-7-9 Oil, hoe krijgt je dan het plantaardige omega 3-vetzuur ALA binnen? Daar zorgt de lijnzaadolie voor. De lijnzaadolie in dit voedingssupplement bestaat voor 55% uit ALA. Deze vetzuren helpen het cholesterolniveau gezond te houden, wat bijdraagt aan een goede doorstroming van het bloed. Dit gunstige effect kan verkregen worden bij een dagelijkse inname van 2 g ALA.

Avocado
Is het groente of een vrucht? Beide fout. Of, beide goed: het is een vruchtgroente. Hoe dan ook, in Vegan Omega 3-6-7-9 Oil zit avocado-olie, dat van alles wat bevat: oliezuur, omega 3-vetzuren, omega 6-vetzuren, omega 7-vetzuren en omega 9-vetzuren.Oliezuur draagt bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed. Net als linolzuur, dat een omega 6-vetzuur is.

De boragebloem
Vegan Omega 3-6-7-9 Oil bevat ook een kruidenextract van Borago officinalis. Een kruid dat ook bekend staat als bernagie of komkommerkruid. Borageolie is niet alleen aan dit supplement toegevoegd omdat het een omega 6-vetzuur bevat (GLA), maar ook omdat het kruid goed is voor de nierfunctie en urinewegen*.

Vitamine E
Het eerste effect van vitamine E treedt al buiten het lichaam op. Namelijk binnenin het vloeibare voedingssupplement. Daar heeft het een conserverende werking: het verhindert het oxidatieproces (= afbraak) van het omega-3 vetzuur DHA. Eenmaal in het lichaam helpt het bij de bescherming van gezonde lichaamscellen: het is namelijk een antioxidant.

En, hoe smaakt Vegan Omega 3-6-7-9 Oil eigenlijk? Naar visolie? Naar Krillolie? Nee, daar heb je geen last van. Voor de smaak is citroenolie toegevoegd, voor een frisse sensatie. Dat is weer eens wat anders dan een oprisping met haringsmaak.

Waarom Vegan Omega 3-6-7-9 Oil van Pro-Vital?
Het voedingssupplement is:

  • uitsluitend aan te schaffen door zorgprofessionals
  • ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • geproduceerd door Nederlandse HACCP en GMP gecertificeerde fabrikanten
  • samengesteld uit natuurlijke ingrediënten
  • geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Vegan , Omega , 3 , Olie