Menu
Winkelwagen

Ticket(s) Training Chakralegging met Edelstenen voor "Professionals" NIEUW DATA VOLGEN ZSM

Ticket(s) Training Chakralegging met Edelstenen voor Professionals NIEUW DATA VOLGEN ZSM
Ticket(s) Training Chakralegging met Edelstenen voor "Professionals" NIEUW DATA VOLGEN ZSM
€183,47
Excl. BTW: €183,47
  • Training Chakralegging met Edelstenen voor "Professionals"
  • Meer info over deze training
  • NIEUWE DATUM VOLGT, GEBRUIK DE RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT PER MAIL BERICHT ZODRA DATA BEKEND ZIJN
  • 2024 van 19.30 tot 22.00 uur  (1tweetal legging doen en ervaren)
  • 2024 van 19.30 tot 22.00 uur (2e tweetal legging doen en ervaren)
  • Apollanja Crystals, Jongemastraat 13, 8701 JA Bolsward
  • -
  • Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06

Ticket(s) alleen hier online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben.  Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.