Menu
Winkelwagen

Ticket(s) Kennismaken met Kristallen Schedels

Ticket(s) Kennismaken met Kristallen Schedels
Ticket(s) Kennismaken met Kristallen Schedels
€0,00
Excl. BTW: €0,00
  • Apollanja Crystals Experience: Kennismaken met Kristallen Schedels
  • Gegeven door Martin & Adriana
  • NIEUWE DATUM VOLGT, GEBRUIK DE RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT PER MAIL BERICHT ZODRA DATUM BEKEND IS
  • Bij Apollanja Crystals Jongemastraat 13 te Bolsward
  • Inloop vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, eind rond 21.30 uur
  • Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06

Ticket(s) alleen hier online te bestellen te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, zonder ticket geen toegang. Je ontvangt na afronding je definitieve ticket(s) per email.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.