Menu
Winkelwagen

VitaJuwel Vitality

VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
VitaJuwel Vitality
€81,81
Excl. BTW: €81,81

VitaJuwel Vitality: Smaragd - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.

VitaJuwel - VitalitySmaragd ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het weer als zuiver bronwater is. Elke edelsteenstaaf wordt handgemaakt door meester glasblazers op een gepatenteerde, ambachtelijke wijze. VitaJuwel wordt gemaakt van zuiver glas, zonder zware metalen.VoordelenDe edelstenen hoeven niet direct in het water gezet te worden. De staaf beschermt het water tegen mogelijke verontreinigingen van verontreinigde edelstenen en van splinters. Geen tijdrovende reiniging van de edelstenen. De glazen staaf houdt de stenen helder en glanzend. VitaJuwel is hygiënisch, gemakkelijk en perfect ontworpen. Smaragd ? bergkristal Water is het levenselixer! Er zijn talloze mogelijkheden om je immuunsysteem en helende krachten te vergroten. Louis Pasteur, de beroemde Franse bacterioloog, zei 150 jaar geleden al: "We drinken 90% van onze ziektes". Je lichaam heeft goed functionerende zuiveringsprocessen nodig voor een stabiele gezondheid. Verbeter je gezondheid dagelijks op de meest eenvoudig mogelijke manier - drink zuiver water en blijf vitaal! GebruikZet de VitaJuwel edelsteenstaaf in een karaf met water. Na ongeveer 7-10 minuten is het water vol energie en vitaliteit en klaar voor gebruik. VitaJuwel edelsteenstaven zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Bestel ook de bijpassende VitaJuwel Karaf Era!

Aanbevolen bijpassende glazen:Art.no: 76210 Mythos bloem des levens goud Art.no: 76216 Mythos bloem des levens platina
Art.no: 76110 Jasmina bloem des levens goud
Art.no: 76120 Jasmina bloem des levens veelkleurig
Art.no: 76130 Jasmina bloem des levens wit
Art.no: 76290 Chakra drinkglazen set

De afgebeelde glazen en karaf worden niet door ons verkocht.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.