Menu
Winkelwagen

No-Ray Informatieavond Pieter Pieters

Pieter Pieters No-Ray

Informatieve Avond over No-Ray Anti-Straling en Edelsteen Producten

Ontdek de bijzondere wereld van No-Ray producten, ontwikkeld door Pieter Pieters, tijdens onze informatieve avond. Wij zijn één van de eersten die de No-Ray edelsteenproducten van MCNA en Pro-Vital in onze winkel en online aanbieden. We kregen veel vragen over deze unieke producten en daarom organiseren we regelmatig een informatie avond over No-Ray.

Wat zijn No-Ray producten?

No-Ray producten zijn edelstenen die op een unieke manier zijn behandeld om de gerichte werking van de stenen te versterken. Dit versterkte effect kun je zelf ervaren. De producten zijn speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen straling en energetische balans te bevorderen. 

Wie zit er achter No-Ray?

Pieter Pieters is de drijvende kracht achter No-Ray. Als energetisch therapeut met specialisaties in auralogie en paragnosie binnen het Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde te Heerenveen, heeft hij sinds 2002 de diepten van energetische geneeskunde verkend. Samen met een team van artsen en therapeuten streeft hij naar excellentie binnen de complementaire zorg.

Zijn rol als auraloog en paragnost heeft geleid tot het creëren van producten die resoneren met de behoeften van de moderne mens. Sinds 1948 ontwikkelt hij supplementen op basis van alchemistische kennis, en sinds de jaren '80 past hij metaaltherapie toe. Bij het ontwikkelen van No-Ray producten laat hij zich leiden door energetische waarden, astrologische inzichten en de herkomst van grondstoffen.

Wat kun je verwachten op deze avond?

  • Informatieve Avond: Leer meer over de achtergrond en werking van No-Ray producten. Pieter Pieters deelt zijn kennis en passie met jou.
  • Interactie en Vragen: Er is volop ruimte om jouw persoonlijke vragen te stellen en ervaringen te delen. Ontdek hoe No-Ray producten je kunnen helpen bij het verminderen van de effecten van straling op jouw en je omgeving en het bevorderen van energetische balans.
  • Ervaring Delen: Probeer zelf de No-Ray producten uit en ervaar hun effecten. Deel je bevindingen met anderen en leer van elkaars ervaringen.

Beschikbare No-Ray Producten

  • No-Ray Water Gems set: Een set bestaande uit Amethist en Bergkristal, behandeld met aurische fotonen om het water een hogere bovis waarde te geven.
  • No-Ray Aerate Absorber: Ontwikkeld om straling van elektrische apparatuur te absorberen, gemaakt van de hoogste kwaliteit shungite.
  • No-Ray Mini Cilinder: Speciaal ontworpen om straling, die door de mens wordt ontvangen, deels te geleiden, af te voeren en te absorberen.

Praktische Informatie

  • Duur: De avond duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.
  • Gastvrijheid: Geniet van een hapje en drankje terwijl je meer leert over No-Ray producten.
  • Kosten: Deelname is geheel gratis!

Meld je aan!

Er is nog geen nieuwe datum bekend, we verwachten in Augustus-September weer te starten met deze avond(en). Wil je als één van de eersten weten wanneer deze avond(en) gegeven worden. Maak dan gebruik van de reseveerknop hieronder.

Hartelijke groet,

Martin & Adriana

Apollanja Crystals Experience: No-Ray Informatieavond Gegeven door Pieter Pieters NIEUWE DATUM VOLGT, GEBRUIK DE RESERVEERKNOP EN JE ONTVANGT PER MAIL BERICHT ZODRA DATUM BEKEND IS Bij Apollanja Crystals Jongemastraat 13 te Bolsward Inloop vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.30 uur, eind..
€0,00
Excl. BTW:€0,00
1 - 1 van 1 (1 pagina's)