Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Omega 3-6-9 Vplus

Pro-Vital Omega 3-6-9 Vplus
Pro-Vital Omega 3-6-9 Vplus
€21,97
Excl. BTW: €21,97

Pro-Vital Omega 3-6-9 Vplus 90 softgels

Vis eten is gezond. Vooral vette vis. Waarom? Het bevat omega 3-vetzuren waarvan is gebleken dat ze het risico op hart- en vaatziekten verlagen en de bloeddruk gunstig beïnvloeden. Ons lichaam kan deze vetzuren niet zelf aanmaken. En daarom worden ze ‘essentieel’ genoemd.

Twee keer per week vette vis eten. Zo zouden uw cliënten voldoende omega 3-vetzuren binnen kunnen krijgen. Maar dat lukt niet iedereen.

Wordt uw client bijvoorbeeld al misselijk op de markt, na het passeren van haringhappers? Of is de geur van zalm, makreel en sardientjes die op het ijs liggen uitgestald in de viskraam net té intens?

Smaken verschillen.

Als vette vis niet twee keer per week op het menu staat, is suppletie met Omega 3-6-9 VPlus hét alternatief. Met dit supplement krijg je niet alleen omega 3-vetzuren binnen, maar ook omega 6- en omega 9-vetzuren.

Samenstelling
De dagdosering van Omega 3-6-9 Vplus is 2 softgels, die samen het volgende bevatten:
Visolie, de bron van omega 3-vetzuren (332 mg)
Teunisbloemolie, de bron van omega 6-vetzuren (332 mg)
Lijnzaadolie, de bron van omega 3- en omega 9-vetzuren (332 mg)
Vitahees E sf Plus (200 mcg)
Vitamine E (3,35 mg)

Visolie: goed voor het hart
De gezondheidseffecten van vette vis (en visolie) worden toegeschreven aan de omega 3-vetzuren eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA).

De visolie in 2 softgels Omega 3-6-9 Vplus bevat 60 mg EPA en 40 mg DHA. Samen hebben deze vetzuren een gunstige invloed op het hart. Bovendien is DHA goed voor de hersenen. Deze gunstige effecten wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

Wilde visjes uit Europa als bron van visolie
De visolie in dit voedingssupplement is afkomstig van haring, sardientjes en tonijn. Wilde vissen dus die zijn gevangen op de open zeeën van Europa.

Via vrije visvangst dus.

Geen kweekvissen die vooral plantaardig materiaal zoals soja te eten krijgen en daardoor mogelijk minder omega-3 bevatten.
Omdat verantwoordelijke visvangst belangrijk is voldoet onze vrijevangst vis aan de volgende certificaten: Friends of the sea en IFFO Responsible Supply of fishmeal and fish oil.

Teunisbloemolie: de natuurlijke hartverzorger*
Het natuurlijke kruidenextract van de teunisbloem is in dit supplement de bron van omega 6. Het extract bestaat voor 10% uit het onverzadigde vetzuur gammalinoleenzuur (GLA). Dat staat gelijk aan 33,2 mg GLA per 2 softgels.

Als bron van onverzadigde vetzuren heeft het teunisbloemextract een verzorgende werking op het hart*. Ook is het kruidenextract goed voor de cholesterolspiegel.* Ten slotte draagt het bij aan de normale hormoonhuishouding.*

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Vital , Omega , 3 , Vplus