Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Vitamine D3 50µg Supra

Pro-Vital Vitamine D3 50µg Supra
Pro-Vital Vitamine D3 50µg Supra
€18,30
Excl. BTW: €18,30

Pro-Vital Vitamine D3 50µg Supra 90 kauwtabletten

Ons lichaam beschikt over de mogelijkheid om zelf vitamine D aan te maken. Het lichaam maakt met twintig minuutjes in de zon een gezonde dosis vitamine D aan, maar je bent niet dagelijks zo lang in de zon. Lukt dit in de zomer wel, dan kan het zo zijn dat je met douche de vitamine D zo weer van de huid afspoelt. Met Pro-Vital Vitamine D3 2000IE Supra kauwtabletten haal je het zonnetje in je lijf!

De aanwezige magnesium helpt vermoeidheidsklachten verminderen en de vitamine D draagt bij aan een goede werking van botten, spieren, het immuunsysteem en het celdelingsproces. Zo ondersteunt vitamine D het herstelvermogen van uw lichaam.

De voordelen van Pro-Vital Vitamine D3 kauwtabletten:

  • De ingrediënten zink en magnesium zorgen ervoor dat je lichaam de vitamine D sneller opneemt.
  • Zink draagt ook bij aan een normale cognitieve functie: het geheugen en herinneringsvermogen.
  • Ouderen, kinderen en zwangere vrouwen hebben baat bij meer vitamine D.
  • Smaakt heerlijk naar aardbeien.
  • Met 1 tablet krijg jij ruimschoots de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine D binnen.

Dosering
1 kauwtablet per dag, tenzij anders geadviseerd door je deskunige. Bij voorkeur de tablet opkauwen, opzuigen of innemen met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Samenstelling per tablet
Elke kauwtablet (= kauwtablet) bevat:
Vitamine D3 (cholecalciferol) (2000 IE) 50 mcg
Magnesium (Magnesium als citraat) 56,25mg
Zink (Zink als citraat) 5mg

Allergie informatie
Dit product is vrij van bekende allergenen

Ingrediënten
Zoetstof (Sorbitol), Magnesium als citraat, Smaakstof (Aardbei aroma), Vulstof (Hydroxypropylcellulose), Bevochtigingsmiddel (Natriumcrosscarmellose), Cholecalciferol, Zink als citraat, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), antiklontermiddel (Non-nano colloidaal siliciumdioxide)

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Vitamine , D3