Menu
Winkelwagen

VitaJuwel Rietjes Edelsteen Water

Vitajuwel Rietje

VitaJuwel Rietjes Edelsteen Water

Het VitaJuwel Glazen Rietje met edelsteen is veel meer dan alleen een leuk accessoire voor je drankje. Dit super duurzame glazen rietje helpt ook om plastic voor eenmalig gebruik te elimineren. Iedereen weet dat plastic rietjes vreselijk zijn voor het milieu, maar eerlijk gezegd houden wij ook niet van de alternatieven (zoals papier). Het grootste probleem is dat ze ondoorzichtig zijn en je nooit weet of ze 100% schoon zijn of niet. Het tweede probleem is dat ze een smaak hebben. Glas, vooral het soort glas dat Vitajuwel gebruikt, heeft dat niet. Een verschil waar je van zult merken!

Edelstenen Energie in water klaar voor gebruik.
Het VitaJuwel Glazen Rietje is de perfecte metgezel voor je volgende trip naar een coffeescorner, het restaurant bij jou in de buurt of een chique cocktailbar. Het is gemaakt van extra duurzaam, vervuilingsvrij glas en heeft een echte, handgeselecteerde edelsteen zonder kunstmatige coating. Het wordt geleverd met een volledig natuurlijke bamboe koker en een 100% plasticvrij schoonmaakborsteltje.

Vitajuwel Kristal Glazen Rietje AmethistMaak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietje en de positieve energie van een edelsteen.Amethist staat voor intuïtie, innerlijke rust en spiritualiteit. Het is het perfecte kristal voor de kruinchakra.Specificati..
€15,69
Excl. BTW:€15,69
Vitajuwel Kristal Glazen Rietje ToermalijnkwartsMaak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietje en de positieve energie van een edelsteen.Toermalijnkwarts staat voor harmonie, evenwicht en kalmte. Het is het perfecte kristal voor het derde-oog chakra.Spe..
€15,69
Excl. BTW:€15,69
Vitajuwel Kristal Glazen Rietje SodalietMaak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietje en de positieve energie van een edelsteen.Sodaliet staat voor communicatie, bewustzijn & vertrouwen. Het is het perfecte kristal voor de keelchakra.Specificaties Vita..
€15,69
Excl. BTW:€15,69
Vitajuwel Kristal Glazen Rietje AventurijnMaak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietje en de positieve energie van een edelsteen.Aventurijn staat voor overvloed, geluk en voorspoed. Het is het perfecte kristal voor de hartchakra.Specificaties VitaJuwe..
€15,69
Excl. BTW:€15,69
Vitajuwel Kristal Glazen Rietje Oranje CalcietMaak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietje en de positieve energie van een edelsteen.Oranje Calciet staat voor positiviteit, zelfvertrouwen en vastberadenheid. Er wordt gezegd dat het emotioneel reinigen..
€15,69
Excl. BTW:€15,69
Vitajuwel Kristal Glazen Rietje Rode JaspisMaak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietje en de positieve energie van een edelsteen.Rode Jaspis staat voor eerlijkheid, vitaliteit en stabiliteit. Het is het perfecte kristal voor het basischakra.Specifica..
€15,69
Excl. BTW:€15,69
Vitajuwel Kristal Glazen Rietjes Set Maak van je drankje iets speciaals met de VitaJuwel plasticvrije, extra stevige glazen rietjes en de positieve energie van een edelstenen. In deze set zitten: Amethist staat voor intuïtie, innerlijke rust en spiritualiteit. Het is het perfecte kristal voor ..
€57,02
Excl. BTW:€57,02
1 - 7 van 7 (1 pagina's)