Menu
Winkelwagen

VitaJuwel Edelsteen Water

VitalJuwel Edelsteenwater (Watervitalisatie)

VitaJuwel producten online Kopen? Wij verkopen de echte VitaJuwel edelsteenwater producten.

De VitaJuwel edelsteenwater producten voor het vitaliseren van water met behulp van edelstenen zijn misschien wel de beste in dit marktsegment. Strak design, kwaliteit en handig in gebruik.

Met VitaJuwel kun ook jij gemakkelijk en veilig edelsteenwater maken. Omdat de kristallen in een glazen staaf zitten, is dit product extra veilig en hygiënisch. Het risico van bijvoorbeeld giftige en behandelde edelstenen/kristallen geëlimineerd. Het is een geweldige oplossing die garant staat voor een honderd procent volledige informatieoverdracht van de edelstenen in het water. Het water wordt vitaler en smaakt volgens vele gebruikers veel lekkerder...

VitaJuwel:

  • Eerlijk verhandelde, conflictvrije edelstenen
  • Loodvrij Boheems glas
  • Vervaardigd in de Europese Unie
  • Ontworpen door VitaJuwel glaskunstenaars in de Duitse Alpen
  • Getest door artsen en alternatieve genezers
  • Wereldwijd gepatenteerde productiemethode…
VitaJuwel Diamond: Ruwe diamant - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.VitaJuwel - DiamondRuwe diamant ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op e..
€268,99
Excl. BTW:€222,31
VitaJuwel Fitness: Rode Jaspis - Magnesiet - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.e VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het wee..
€78,99
Excl. BTW:€65,28
VitaJuwel Five Elements: Amethist - Chalcedoon - Versteend hout - Rozenkwarts - Oceaan jaspis. Totale Lengte 33 cm.De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op..
€78,99
Excl. BTW:€65,28
VitaJuwel Karaf Era 1.3 Liter.VitaJuwel Karaf Era..
€54,99
Excl. BTW:€45,45
VitaJuwel Vitality: Smaragd - Bergkristal. Totale Lengte 33 cm.VitaJuwel - VitalitySmaragd ? bergkristal De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuu..
€98,99
Excl. BTW:€81,81
VitaJuwel Wellness: Rozenkwarts - amethist - bergkristal. Totale Lengte 33 cm.De VitaJuwel edelsteenstaaf biedt de mogelijkheid om te genieten van edelsteenwater waar en wanneer je maar wilt. VitaJuwel edelsteenstaven verbeteren de vitaliteit van je drinkwater op een natuurlijke manier, zodat het we..
€68,99
Excl. BTW:€57,02
1 - 6 van 6 (1 pagina's)