Menu
Winkelwagen

Workshop Astrologie Dick Nicolai

Workshop Astrologie Dick Nicolai

Workshop Human Design door Dick Nicolai

De astrologie gaat ervan uit dat de mens onderdeel is van een groter geheel: het universum. Wij gebruiken de kosmische cycli en leggen verbanden
tussen de positie van de planeten en hemelverschijnselen ten opzichte van de aarde en het leven op aarde. De planeten staan hierbij symbool voor onze eigen energieën, waarbij de stand van de planeet de energie weerspiegelt die wij als mens ervaren. 

In de workshop gaan we aan de hand van ieders persoonlijke horoscoop kijken wat ons die dag samen brengt , hoe de onderlinge lijnen lopen en gaan ontdekken wat synergie is. Allemaal dragen we een deel (fractal) van het universum in ons. De horoscoop laat zien hoe deze lijnen onderling lopen en elke keer verrast me dat te zien.

Graag wil ik jullie daar deelgenoot van maken en laten ervaren wat die dag ons verbindt.

Dick Nicolai,
Arts, astroloog, human design

Belangrijk:
Het is voor deze workshop belangrijk dat je je geboortegegevens op tijd aan ons doorgeeft. (Geboorteplaats, geboortedatum, geboortetijd) Zonder deze gegevens kun je niet deelnemen aan de workshop. Je kunt je gegevens invullen in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen, maar je mag dit ook naar ons mailen op experience@apollanja.nl, of appen op 06 49 53 04 06. Mocht je de geboorte tijd niet weten, deze kun je opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.


Wie is Dick Nicolai

Sinds 1985 is Dick als arts verbonden aan het Medisch Centrum voor Natuur geneeskunde (MCNA) in Heerenveen, samen met de arts Arjen Keesman. Deze samenbundeling van krachten ontstond uit de samenwerking met de auraloog Jelle Veeman, die hij halverwege de 70er jaren had ontmoet.

Altijd als men mij vraagt waarom koos je voor astrologie is mijn antwoord steevast: ‘de astrologie koos mij’. Het is altijd de rode draad geweest in mijn leven. Het inspireerde mij vanuit een kosmisch perspectief mijn roeping uit te oefenen en daarin te groeien.

En nu maakte deze 45-jarige ervaring met astrologie vervolgens de weg vrij naar Human Design. Vanuit het Human Design gedachtegoed ben ik geboren met het Cross of Consciousness. Dat vond plaats op 5 december 1945 te Wormer. Samen leef ik met mijn lieve vrouw Anna, we hebben 5 kinderen en 7 kleinkinderen.

Dick Nicolai


  • Workshop Astrologie
  • Dutch Academy For Life Sciences, Dick Nicolai
  • Data zie hieronder!
  • Auditorium Cultuur Historisch Centrum De Tiid, Jongemastraat 2, 8701 JD Bolsward
  • Aanvang 14.00 zaal open 13.30 uur

"

Workshop Human Design door Dick Nicolai Meer info over deze workshop Zaterdag 5 oktober 2024 Auditorium Cultuur Historisch Centrum De Tiid, Jongemastraat 2, 8701 JD BolswardAanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Eind rond 17.00 uur. Ticket(s) alleen hier online te bestellen. Het aantal plaatsen i..
€45,46
Excl. BTW:€45,46
1 - 1 van 1 (1 pagina's)