Menu
Winkelwagen

Omwater Fles

Omwater Fles

Met liefde gemaakt waardoor de trilling van liefde in het water resoneert......

Zelf vinden wij deze Omwater fles die je bij ons kunt kopen in één woord geweldig. Stijlvol, mooi en gemaakt met een zuivere intentie, dat zie en voel je. Inmiddels hebben we in de winkel de Omwater fles staan en onze klanten drinken graag een glaasje van dit gevitaliseerde water.

De Gulden Snede (Moeder Natuur haar mathematische structuur), het OM symbool (Oerklank), de blauwe kleur om het water te Solariseren en het Flower of Life symbool op de bodem van de fles vergroten gezamenlijk de positieve trilling van het water in deze fles. En dus ook van diegenen die het water uit deze fles drinken!

Flower of Life Symbool: In de bodem is het Flower of Life symbool aangebracht.

Dank Je: Met de woorden 'Dank je' op de fles in zes talen. Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees.

Wordt geleverd met: Iedere fles wordt geleverd met een katoenen tasje. Op de transparante sticker kun je met een permanente marker een wens schrijven of uitbeelden en deze op de fles plakken.

Koop jouw eigen originele mini Omwater Fles met een inhoud van 0,5 Liter hier bij ons. Handig voor onderweg, zeer handzaam en fijn om rechtstreeks uit te drinken. Of bestel en geef deze mini Omwater Fles cadeau. Geleverd met katoenen tasje, extra sticker waar je jouw intentie of wens op kunt zetten..
€18,17
Excl. BTW:€18,17
Koop jouw eigen originele Omwater Fles met een inhoud van 1,2 Liter hier bij ons. Of bestel en geef deze Omwater Fles cadeau.Geleverd met katoenen tasje, extra sticker waar je jouw intentie of wens op kunt zetten en op de Omwater fles plakt.Hoes:De Omwater 1.2l wordt geleverd in een hoes van biologi..
€18,17
Excl. BTW:€18,17
1 - 2 van 2 (1 pagina's)