Menu
Winkelwagen

Boeken

Boeken

Boeken over edelstenen natuurlijk maar ook boeken die veel gevraagd worden of die wij vaak aanraden.

Mood Crystals Christel Alberez Verbeter je emotionele welzijn met stenen & kristallen Ontdek met 'Mood crystals' hoe je je emotionele intelligentie kunt ontwikkelen met behulp van de helende eigenschappen van stenen en kristallen. In deze handzame en praktische gids leer je álle stenen en kri..
€16,99
Excl. BTW:€15,59
CCosmic Woman Tessa KoopGelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn. Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen. Iedere m..
€29,99
Excl. BTW:€27,51
Human Design Jenna Zoe Krijg inzicht in je persoonlijke blauwdruk Maak kennis met het human design-systeem met 'Human design' van Jenna Zoë. Door te werken met human design, leer je hoe je het meest uit je leven kunt halen en hoe je het best je potentieel kunt benutten. Dit revolutionaire syste..
€22,99
Excl. BTW:€21,09
Inner Treasures Kaartendeck Jennet Meppelink Een waardevol kaartendeck met maar liefst 70 liefdevolle reminders, die je in je kracht zetten en jou eraan herinneren wie je werkelijk bent. 70 liefdevolle reminders die jou in je kracht zetten. Het kaartendeck Inner Treasures brengt jouw persoonlijke on..
€45,00
Excl. BTW:€37,19
Merk: Anke Evertz
Negen Dagen van Oneindigheid Anke Evertz Een buitengewone bijna-doodervaring die ons leert over het leven en daar voorbij. Anke Evertz denkt dat ze zal sterven als ze levensgevaarlijk gewond raakt door een ongeluk met een open haard. Ze wordt met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, li..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Zaden van Licht Cathelijne Filippo Leef vanuit je Licht en ScheppingskrachtStel je voor dat je zou kunnen werken met pure Lichtdeeltjes vanuit de Bron. Hoe zou jij dit Licht gebruiken om te leven vanuit je Ziel en bij te dragen aan een Nieuwe Aarde? Hoe meer jij je herinnert van jouw Ziel en multidi..
€23,50
Excl. BTW:€21,56
Alles Over De Kracht Van Edelstenen Tosca Tetteroo Zolang de aarde in beweging is, zal zij ons blijven verbazen met haar enorme kracht en schoonheid, die zo goed tot uitdrukking komt in de wonderschone wereld van edelstenen, kristallen en mineralen. De kracht van edelstenen heeft altijd al in de belan..
€28,99
Excl. BTW:€26,60
Human Design Guido Wernink Sarah Leers Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Het Human Design-systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en grenzen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt. Ben je op emoties gericht of handel j..
€20,99
Excl. BTW:€19,26
Janosh The Breath of God 20 Years of Cosmic Creation Stap binnen in de betoverende wereld van “The Breath Of God,” waar de grenzen van creatie en Het Universum vervagen. In dit meesterwerk van Janosh, een pionier in kosmische kunst en activaties, ontdek je de magie van 20 jaar kosmische ..
€55,00
Excl. BTW:€50,46
Manifesteren met Kristallen Emma Lucy Knowles Jouw manifestatiegids voor het leiden van je beste leven met behulp van kristallen. Deze essentiële gids helpt je meer liefde en succes aan te trekken. Of je nu manifesteert voor je liefdesleven, om diepere vriendschappen te ontwikkelen, stappen te ..
€17,99
Excl. BTW:€16,51
The Particals Of God Janosh The Divine Sparks that we are. Dit boek is geen boek, maar een bron van tijdloze, inspirerende krachtige Quantum Codes, die scheppen, die dromen in vervulling laten gaan door positieve wensen, die op een bijzondere manieren vibreren, het heelal in te sturen. Dit boek is g..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
Robert Bridgeman De Laatste Kathaar Vervloekt zijn al hun ledematenVervloekt zijn zij als ze staan, als ze zitten en als ze liggenMogen zij begraven worden met honden en ezelsMogen de roofzuchtige wolven hun lijken verslinden Zo luidde de zwarte vloek van Paus Innocentius lll over de Katharen. Vlak ..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
Boekwerk Lichtwerk in Nederland bestel je bij ons. Het verslag van jaren lichtwerk, dat leest als een avonturenroman. Uitleg over meesters, engelen en andere hogere lichtwezens. Gechannelde lichtwerkertechnieken, waar je meteen mee aan de slag kunt. Een gedetailleerd gechanneld systeem dat inzicht g..
€24,99
Excl. BTW:€22,93
Vilna van Betten Heel In Heel deelt Vilna het geheim van een oersterke kracht in jou waarmee jij jezelf bevrijdt van mentale of fysieke klachten door gebruik te maken van je zelfhelend vermogen. Dat je lichaam en geest vanzelf kunnen genezen weten we allemaal. Denk maar aan een wondje dat uit zichze..
€22,50
Excl. BTW:€20,64
De Kracht Van Kristallen Emma Lucy KnowlesReset je energie, verbeter je flow Deze moderne kristallengids bevat beschrijvingen en fotografie van meer dan 70 stenen en kristallen. Voor de een interessant vanuit de pracht van de stenen, voor de ander vanwege de krachten die aan deze helende stenen word..
€13,49
Excl. BTW:€12,38
Christina von Dreien De ongehoorzaamheid van de liefde. Haar nieuwste boek (Mei 2022)We leven in een bijzondere tijd die elk jaar merkwaardiger lijkt te worden. Veel mensen vragen zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren, vooral wat we hier op Aarde de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Waarom..
€20,00
Excl. BTW:€18,35
1 - 16 van 16 (1 pagina's)