Menu
Winkelwagen

Boeken

Boeken

Boeken over edelstenen natuurlijk maar ook boeken die veel gevraagd worden of die wij vaak aanraden.

Christina von Dreien Christina's Boodschappen Vanuit Het Hart We zijn één van de eerste winkels Christina von Dreien Christina's Boodschappen Vanuit Het Hart uit voorraad kunnen leveren! Verzending 6 maart 2023, maar wellicht al eerder. Bestel nu en ontvang als één van de eersten het boek in huis. A..
€26,50
Excl. BTW:€24,31
The Madonna Codes Patty Harpenau haar nieuwste boek 2023 De Madonna spreekt. Duizenden jaren lang is haar het zwijgen opgelegd. Nu komt ze terug, krachtiger dan ooit tevoren. In elfvoud.Haar boodschap kan jouw leven voorgoed veranderen. Dit is het verhaal van een jonge vrouw die, dwars door alles he..
€34,95
Excl. BTW:€32,06
Merk: Tessa Koop
Cosmic Woman het inspirerende boek van Tessa Koop, nu al de 3e druk! Koop je gemakkelijk en snel bij hetspirituelewarenhuis.nlGelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn. Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele ler..
€29,99
Excl. BTW:€27,51
Merk: Machiel Hoek
Het Meisje Dat De Wereld Veranderde Machiel HoekLisa is niet zo gelukkig. Ze voelt zich alleen en het lijkt alsof de wereld tegen haar is. Als haar opa dit hoort, weet hij dat de tijd is gekomen om haar het geheim van het leven te laten ontdekken. Opa neemt Lisa mee op een ontdekkingsreis waarin ze ..
€20,95
Excl. BTW:€19,22
Maarten Oversier Bestaansrecht. Nieuwste DRUK! Licht op de verdrongen historie die wij nog in ons dragen.Echo’s van onverwerkt trauma uit ons verleden, zelfs vorige levens, bezorgen de moderne mens hun fysieke, psychische of emotionele klachten. Maar wat is nou de werkelijke ontstaansgeschiedenis va..
€34,95
Excl. BTW:€32,06
RISE Marieke van Meijeren Spirituele Autobiografie & Soul Awakening Boek bij ons te koop online en in de winkel.Marieke van Meijeren laat in haar debuut ‘RISE’ zien hoe je als mens volledig en krachtig jezelf kunt zijn en daarmee meer liefde, geluk en vrijheid ervaart in het leven. Ze laat je de mag..
€30,18
Excl. BTW:€27,69
Merk: Jan Geurtz
Jan Geurtz Een Lieve Klap Voor Je KopOp openhartige en humorvolle wijze deelt Jan Geurtz in zijn nieuwe boek Een lieve klap voor je kop zijn eigen ervaringen, zowel de mooie als de pijnlijke, in korte contemplatieve teksten. In Een lieve klap voor je kop bespreekt Jan Geurtz heft..
€21,99
Excl. BTW:€20,17
Negen Geheimen Van De Vrouw Hermelijn Van Der MeijdenEén wens kan je hele leven op zijn kop zetten. Zodra je hem besluit te realiseren. Dat ondervindt Hermelijn van der Meijden als ze haar zinnen zet op de goddelijke seks die haar huwelijk is uitgevlogen. Op zoek naar de diepere waarheid over liefde..
€27,95
Excl. BTW:€25,64
1 - 8 van 8 (1 pagina's)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/