Menu
Winkelwagen

Mood Crystals Christel Alberez

Mood Crystals Christel Alberez
Mood Crystals Christel Alberez
Mood Crystals Christel Alberez
Mood Crystals Christel Alberez
Mood Crystals Christel Alberez
€15,59
Excl. BTW: €15,59

Mood Crystals Christel Alberez

Verbeter je emotionele welzijn met stenen & kristallen

Ontdek met 'Mood crystals' hoe je je emotionele intelligentie kunt ontwikkelen met behulp van de helende eigenschappen van stenen en kristallen. In deze handzame en praktische gids leer je álle stenen en kristallen kennen en ontdek je hoe ze je kunnen helpen met je emoties en stemmingen. Dit heeft een positieve invloed op je emotionele welzijn, je gemoedstoestand én je relaties. Zo lees je in 'Mood crystals' dat zwarte toermalijn je negatieve denken kan transformeren, smaragd en saffier je kracht kunnen geven en rozenkwarts je lichaam en geest kan helpen ontspannen. Dit unieke boek is ingedeeld op emoties, van 'positief' naar 'negatief, en bevat daarnaast ondersteunende meditaties en oefeningen. Met 'Mood crystals' ontdek je hoe stenen en kristallen je emotionele welzijn met hun helende eigenschappen kunnen verbeteren.

  • ISBN 9789401305891
  • Auteur(s): Christel Alberez & Nerissa Alberts
  • Neem een kijkje in dit boek
  • Uitvoering: Hardback
  • Taal: Nederlands
  • Uitgeverij: Altamira
  • Inhoud: 128 pagina's
  • Afmetingen: 208 x 157 x 19 mm

Ben je verdrietig terwijl je blij zou willen zijn?

Of heb je wat lef nodig? Zou je je minder zorgen willen maken? Stenen en kristallen kunnen je helpen je gemoedstoestand te reguleren én te beïnvloeden.

Ontdek met Mood crystols hoe je je emotionele

intelligentie kunt ontwikkelen. De helende eigenschappen van stenen en kristallen kunnen je helpen om beter om te gaan met je emoties en stemmingen, wat een positieve invloed heeft op je emotionele welzijn en je relaties

Zo kon zwarte toermalijn je negatieve denken

transformeren. geven smaragd en saffier je kracht en helpt rozenkwarts je lichaam en geest te ontspannen. Het boek is ingedeeld op emoties. Van 'positief' naar 'negatief'. en bevat ondersteunende meditaties en oefeningen.

Christel Alberez en Nerissa Alberts zijn ervaren kristaltherapeuten. die zowel in groepsverband als individueel mensen emotionele ondersteuning en heling bieden met stenen en kristallen. Ze geven ook workshops en begeleiden meditotiegroepen.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.