Menu
Winkelwagen

Janosh

Janosh winkel

Janosh, Boeken, Orakels en meer

Je kunt bij ons terecht voor een aantal producten uit de Janosh Collectie, waaronder zijn boeken en Orakelsset.

Alle producten uit de Janosh-collectie zijn ontworpen om je trillingsfrequentie te verhogen. Dit betekent dat ze niet alleen je energieniveau een boost geven, maar je ook beschermen tegen externe negatieve invloeden zoals overstimulatie en straling. Ze omhullen je met een aura van positieve energie.

Deze producten zijn specifiek gemaakt om je te helpen snel weer positieve energie aan te trekken en te behouden.

Wil je Janosh live meemaken tijdens één van onze Janosh Experiences? Net als op 8 februari 2024 in het Theater in Sneek, maak dan gebruik van de reserveerknop op de ticketpagina. Geef je naam en email adres in en je ontvangt éénmalig een berichtje zodra er een datum en onderwerp bekend is. (Voor indruk eind van Janosh Experience 8 feb. 2024 kijk even op onze instagram pagina.)

Janosh The Breath of God 20 Years of Cosmic Creation Stap binnen in de betoverende wereld van “The Breath Of God,” waar de grenzen van creatie en Het Universum vervagen. In dit meesterwerk van Janosh, een pionier in kosmische kunst en activaties, ontdek je de magie van 20 jaar kosmische ..
€55,00
Excl. BTW:€50,46
The Particals Of God Janosh The Divine Sparks that we are. Dit boek is geen boek, maar een bron van tijdloze, inspirerende krachtige Quantum Codes, die scheppen, die dromen in vervulling laten gaan door positieve wensen, die op een bijzondere manieren vibreren, het heelal in te sturen. Dit boek is g..
€29,95
Excl. BTW:€27,48
1 - 2 van 2 (1 pagina's)