Menu
Winkelwagen

Cosmic Woman Tessa Koop

Cosmic Woman Tessa Koop

cosmic woman

Het prachtige Cosmic Woman (4e druk 2023 inmiddels) van Tessa Koop is exclusief bij ons verkrijgbaar. Tessa heeft onze winkel Apollanja Crystals als verkoopunt voor Nederland en Belgie gekozen.

Gelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn

Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen.

Iedere maan(d) werkt ze met een facet van de Waarheid; een kosmische, vrouwelijke kracht. Dit zorgt ervoor dat Yin & Yang in balans komen, Tessa cyclisch leert denken en afgestemd raakt op een nieuwe realiteit van onbeperkte mogelijkheden. Het is haar doel en taak als Verhalenverteller het levende bewijs te zijn van de nieuwe, kosmische mens.

Cosmic Woman is een spirituele autobiografie in drie delen, waarin de auteur haar proces naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met hulp van haar innerlijke leraren; de Dertien Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens dertien Maanfasen. De reis start in 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een multidimensionale, kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als:

"Waarom ben ik juist nu op aarde en wat is mijn taak"

“Al vanaf de eerste bladzijde heb ik dit boek vol bewondering gelezen. Het heeft mij heel veel inzichten gegeven met betrekking tot hoe ik in het leven wil staan. Bovendien heeft het mij aangespoord vooral naar binnen te kijken en vanuit daar mijn werkelijkheid te bepalen. Cosmic Woman heeft mij doen beseffen dat alles een is en dat “jij” een andere “ik” bent. Vanaf dat moment is het leven een magisch spel.”
Doutzen Kroes, topmodel

 

 

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM Uitgevers en werkte jarenlang als journalist en in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geïnteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht naar wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.

 

CCosmic Woman Tessa KoopGelukkiger leven met een kosmisch bewustzijn. Na een zweethutceremonie maakt een groepsenergie - die zich de 13 Grootmoeders noemt - telepathisch contact. Deze spirituele leraren helpen Tessa opnieuw in balans te komen door te leven volgens het ritme van de 13 Manen. Iedere m..
€29,99
Excl. BTW:€27,51
1 - 1 van 1 (1 pagina's)

HOOR JIJ THE CALLING?

Moeder Aarde leeft en heeft bewustzijn en Zij Roept Haar Kinderen, terug naar hun ware natuur en terug in Haar levensweb dat hen draagt. Nu de Aarde in angst, chaos en verwarring verkeert, is het Haar wens dat de mens zich De Moeder, verbonden aan de natuur, weer herinnert. Dat zal hen Thuis brengen bij zichzelf en hun magische vermogens. Want ieder van ons is kostbaar voor het ‘zien’ en co-creëren van schoonheid voor de nieuwe aarde in balans.

Cosmic Woman is een trilogie, waarin Tessa haar metamorfose naar een kosmisch bewustzijn beschrijft. Met haar gidsen; de 13 Grootmoeders, voltrekt dit proces zich volgens 13 Manen. De reis start in 2012 en cyclisch, in het ritme van de natuur, transformeert ze naar een kosmische vrouw. Cosmic Woman is een stille getuigenis van een wereldwijde bewustzijnsverandering en geeft antwoord op vragen als: ‘Wie ben ik? Waarom ben ik hier en wat is mijn rol?’

Tessa Koop inspireert vrouwen hun Goddelijke Moeder te herinneren als Verhalenverteller van de 13 Oorspronkelijke Grootmoeders. Zij zijn de geestelijke aspecten van Moeder Aarde, die leeft en bewustzijn heeft. Sinds 2011 delen ze met haar de vrouwelijke mysteriën (The Women Medicine) om het ‘zelf’ (Yin/Yang) weer in balans te brengen.

Als vrouwen zich De Moeder herinneren en hun contact met Moeder Aarde herstellen, kunnen ze hun vrouwelijke, magische en holistische natuur weer beleven en hun plek innemen. Tessa eert met haar rol het werk van Jamie Sams, die het boek: ‘De Dertien Oorspronkelijke Clanmoeders’ schreef. Na haar overlijden in 2020 voelt ze zich Geroepen haar kennis & wijsheid van The Ancestors verder uit te dragen en te verspreiden naar de moderne, Westerse vrouw voor de nieuwe aarde in balans.

Het is mijn wens dat de Boodschap van de 13 Grootmoeders zoveel mogelijk vrouwen mag inspireren en bekrachtigen. Ik ben heel dankbaar dat kunstenares Nicolette de nieuwe cover van Cosmic Woman heeft geschilderd!

Tessa