Menu
Winkelwagen

Workshop Pendelen

Workshop Kennismaken met de Pendel

Regelmatig organiseren wij in onze winkel de Workshop kennismaken met de Pendel.

Workshop pendelen deze is veel gevraagd bij ons. Het kan een mooi middel zijn om de communicatie met je onderbewustzijn te voelen fysiek. Hoe werkt het nu, dat pendelen.

Een pendel gaat een beroep doen op je onderbewustzijn. Als je de pendel op de juiste manier gebruikt en vasthoudt, gaat ze reageren op kleine reacties in je vingers. Deze reacties worden veroorzaakt door je onderbewustzijn als een reactie op de vragen die je stelt. Vanuit je onderbewustzijn gaat dus een stroom van energie naar je vingers en dus naar de pendel. As simple as that.

Wat doen we op de avond. Verkennen van de pendel, de basis leggen. Houding, welke manier van vragen en welke pendel past bij mij. En veel oefenen. Je krijgt een boekje mee na de tijd om thuis nog na te kunnen lezen. We hebben veel pendels om te proberen op de avond. Je kunt je eigen pendel meenemen, een van ons gebruiken en die eventueel na de workshop aanschaffen.

Prijs voor de workshop is € 34,95 per persoon. Groep tot 6 personen maximaal.

Deze workshop wordt gegeven door Fetje Westerhof.

  • Kosten € 34,95 per persoon
  • Aanvang: 19.30 uur (eind ± 21.30 uur)
  • Aanmelden verplicht: Je kunt je hieronder ticket(s) voor de workshop bestellen.
  • Voor meer informatie kun je appen naar 06 49 53 04 06.

Ticket(s) hieronder online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook niet met reserveringen, je dient vooraf betaald te hebben. Na ontvangst van je betaalde ticket(s) ontvang je deze per email.

BELANGRIJK: Na betaling van de ticket(s) is de boeking definitief. Daarna is annulering/restitutie van je ticket(s) niet meer mogelijk. Tevens is het niet mogelijk om de ticket(s) van dit evenement te gebruiken voor een ander evenement van ons. Uiteraard kun je altijd een ander op jouw ticket(s) laten gaan. Je dient dit onderling te regelen, wij kunnen hierin niet bemiddelen.

Betaling: voor aankoop van de ticket(s) kun je geen gebruik maken van Klarna Achteraf betalen. Kies je voor betalen vooraf per bank dan dient het bedrag binnen 4 werkdagen op onze rekening te staan, daarna vervalt je bestelling automatisch.

Ticket(s); Deelname aan Workshop Kennismaken met de PendelDatum: Woensdag 25 September 2024Bij Apollanja Crystals Jongemastraat 13 te BolswardAanvang 19.30 uur, Inloop vanaf 19.15 uur, eind rond 21.30 uurTicket(s) hier alleen online te bestellen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, we werken dan ook..
€28,88
Excl. BTW:€28,88
1 - 1 van 1 (1 pagina's)