Menu
Winkelwagen

INU VitaJuwel Edelsteen Water Fles

Inu! De VitaJuwel edelstenenwater drinkfles is bij ons natuurlijk te koop.

Inu betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit kristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/energie door aan het water in de fles en om dit te versterken en nog meer positieve energie is het Flower of Life* (Bloem des Levens) in de voet gegrafeerd.

Zoals gezegd is de Inu! Edelsteenwater drinkfles gericht om aangepast te kunnen worden naar jouw wensen. Ieder Inu! VitaJuwel edelsteenwater drinkfles heeft een afneembaar deksel in de voet waar door je gemakkelijk je eigen edelsteenmix en daarmee je eigen watervitalisatie kunt creëren. De voet waarin je de kristallen doet is volledig gescheiden van het water waardoor “fysieke verontreiniging” door de kristallen uitgesloten is.

Tevens kun je de unieke Inu! VitaJuwel Sleef aanschaffen om je Inu! te aan bijv. een riem te dragen en tegens te beschermen tegen krassen. De Sleef geeft je Inu! een natuurlijk en rustieke uitstraling.

De Vitajuwel Inu! is een echte Doe Het Zelf Edelstenen drinkwaterfles en dat maakt het zo uniek!

De Inu! flessen zijn samengesteld uit 100% borosilicaatglas met hoge dichtheid. Waarom is dat nu zo bijzonder? Welnu, in vergelijking met "normaal" glas dat de meeste flessenfabrikanten gebruiken, is borosilicaatglas bestand tegen thermische schokken. Je gebruikt hem dus zonder zorgen met ijskoud en heel heet water. Het is niet giftig, loodvrij en chemisch niet-reactief, dus het heeft geen smaak. Perfect voor zuiver en niet-verontreinigd water.

Of te wel:
Geniet van water gevitaliseerd door edelsteen met deze duurzame, herbruikbare glazen fles voor to-go. Infusie jouw drinkwater met edelstenen voor een positieve energie en gerichte werking. Bpa-vrij. Milieuvriendelijk. Duurzaam. Hygiënisch. Wat wil je nog meer! Koop nu jouw eigen VitaJuwel Inu! edelsteenwater drinkfles bij ons.

* De bloem van het leven...
... is een krachtig symbool voor heilige geometrie. Het begint met 7 overlappende cirkels die een bloemachtig patroon vormen. Sinds de oudheid hebben talloze culturen deze positieve energie gebruikt. Alle geometrische vormen zijn erin terug te vinden. Er wordt gezegd dat het het patroon is voor alles wat bestaat en staat voor de eenheid van de schepping.

Vitajuwel heeft met opzet een levensbloem gegraveerd aan de binnenkant van Inu! om een krachtig symbool toe te voegen dat, zoals zijn en ook wij geloven, de energieën van de edelstenen versterkt en zijn eigen trilling toevoegt om het water positief te herstructureren.

Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Lava Grijs Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun tri..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Ocean Blue Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun tri..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Roze Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Inu! VitaJuwel Drinkfles Bergkristal Wit Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit bergkristallen, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/e..
€44,99
Excl. BTW:€37,18
Inu! VitaJuwel Drinkfles Rozekwarts Roze Inu! betekend in het Hawaaiiaans “Om te Drinken”. De veelzijdige Inu! drinkfles van VitaJuwel wordt geleverd met topkwaliteit rozekwarts, maar het mooie is dat je ook je eigen/andere edelstenen/kristallen kunt toevoegen. De edelstenen geven hun trilling/energ..
€58,99
Excl. BTW:€48,75
1 - 7 van 7 (1 pagina's)