Menu
Winkelwagen

No-Ray Anti-Straling en Edelsteen Producten

No-Ray Anti-Straling en Edelsteen Producten

We zijn trots als een van de eersten de No-Ray edelsteen producten ontwikkeld door Pieter Pieters van MCNA en Pro-Vital je hier online en in onze winkel te kunnen aanbieden.

De No-Ray edelsteen producten zijn op een speciale manier behandeld waardoor de gerichte werking van de gebruikte stenen versterkt is en dat voel/ervaar je.

Op dit moment zijn de No-Ray Water Gems set, de No-Ray Aerate Absorber en de No-Ray Mini Cilinder verkijgbaar, maar het asoriment zal zich zeker gaan uitbreiden.

  • No-Ray Water Gems set: Set bestaande uit Amethist en Bergkristal die behandeld zijn met aurische fotonen zodat het water een nog hogere bovis waarde krijgt.
  • No-Ray Aerate Absorber: Onwikkeld om straling van elektrische apparatuur te absorberen. Gemaakt van de hoogste kwaliteit shungite.
  • No-Ray Mini-Cilinder: De Mini Cilinder is speciaal ontworpen om straling, die door de mens wordt ontvangen, deels te geleiden, af te voeren en te absorberen.
Meer en meer staan wij in onze woon- leefomgeving bloot aan allerlei vormen van straling als gevolg van het gebruik van elektrische apparatuur. Naast DECT, WIFI, GSM (hoog frequent) komen er in huis ook laagfrequente velden voor. Onzichtbaar, voor veel mensen echter een bron voor diverse moeilijk te omschrijven gezondheidsklachten. De verschillende NO RAY- producten absorberen en neutraliseren deze vormen van straling en ondersteunen daarmee jouw gezondheid."

Pieter Pieters
No-Ray
No-Ray Water Gems Set
Onkruid Magazine jan. 2024
No-Ray Water Gems Deze waterstenen bestaan uit amethist en bergkristal. De stenen geven aan het water aurische energie af waardoor water met een hogere boviswaarde ontstaat.  Om de stenen van energie te voorzien worden deze gedurende 48 uur opgeladen met aurische f..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Noy-Ray Mini Cilinder De No-Ray Mini Cilinder is speciaal ontworpen om straling, die door de mens wordt ontvangen, deels te geleiden en te absorberen. Het glazen buisje bevat in een unieke verhouding van zeven verschillende edelsteen-gruizen. Voor een optimale werking nu en ..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling Disk
Onkruid Magazine jan. 2024
No-Ray Aerate Absorber Anti-Straling Aerate Absorber is ontwikkeld om straling van elektronische apparatuur de absorberen. Het is gemaakt van het beste Shungiet, een uniek gesteente dat alleen voorkomt in een klein gebied in Rusland. De Aerate Absorber is handgemaakt en voorzien van een plakker zoda..
€24,95
Excl. BTW:€20,62
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Aerate Absorber

Aerate Absorber is ontwikkeld om straling van elektronische apparatuur de absorberen. Het is gemaakt van het beste SHungiet, een uniek gesteente dat alleen voorkomt in een klein gebied in Rusland. De Aerate Absorber is handgemaakt en voorzien van een plakker zodat hij gemakkelijk op elektronische apparatuur te plaatsen is. Shungiet wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn absorberende eigenschappen. Shungiet geeft aurisch gezien witte energie af in een frequentie van rond de 140 Hz en staat symbolisch het meest in verband met de planeet Mercurius. Shungiet heeft naast de absorberende werking een sterk grondend effect op de mens. Door de Aerate Absorber op elektronische apparatuur te plakken, maar wordt er ook een gunstige energie afgegeven.

  • Verbinding met de planeet Mercurius. Mercurius, de planeet van communicatie, circulatie, creativiteit en open mind.
  • Frequente 140 Hz.
  • Kleur in aurisch veld is wit.

No-Ray Water Gems

Deze waterstenen bestaan uit amethist en bergkristal. De stenen geven aan het water aurische energie af waardoor water met een hogere boviswaarde ontstaat. Om de stenen van energie te voorzien worden deze gedurende 48 uur opgeladen met aurische fotonen die kunnen worden  afgegeven aan het water. Dit gebeurt op een specifieke stenen plaat met daaronder een aluminium spoel en erboven een koperen piramide.

  • Verbinding met de planeten Uranus en Saturnus.
  • Frequenties 147,85 Hz en 207,36 Hz.
  • Kleuren in aurisch veld zijn donkerrood en beige.

No-Ray Mini Cilinder

De No-Ray Mini Cilinder is speciaal ontworpen om straling, die door de mens wordt ontvangen, deels te geleiden en te absorberen. Het glazen buisje bevat in een unieke verhouding van zeven verschillende edelsteen-gruizen.

De No-Ray Mini Cilinder werkt niet alleen op de staling afkomstig van "apparaten" maar ook op de energieen van mensen, kosmische straling, wateraders (aardstralen) en meer is onze ervaring en ook die van anderen. 

Pieter Pieters No-Ray

Wie is Pieter Pieters, de man achter No-Ray?

Als energetisch therapeut met de specialisatie auralogie en paragnosie binnen het Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde te Heerenveen, heb ik me sinds 2002 toegewijd aan het verkennen van de diepten van energetische geneeskunde. Onze praktijk, gedreven door twee artsen en vijf therapeuten, gelooft in de integrale verbondenheid van lichaam, geest en ziel die in wisselwerking met de kosmos staan en zo invloed hebben op elkaar. Voor meer dan 40 jaar hebben we gestreefd naar niets minder dan excellentie binnen de complementaire zorg.

Mijn rol als auraloog en paragnost strekt zich uit tot het creëren van producten die resoneren met de behoeften van de moderne mensheid. Onze supplementen, die we ontwikkelen sinds 1948, vinden hun oorsprong in de aloude alchemistische kennis, terwijl we al sinds de vroege jaren '80 van de vorige eeuw metaaltherapie toepassen. Bij het ontwikkelen van onze producten laten we ons niet alleen leiden door energetische waarde, maar ook door astrologische inzichten, de herkomst van grondstoffen en het welzijn van medewerkers van onze toeleveranciers. We begrijpen dat alles energie is en dat dit een directe invloed heeft op het eindproduct.

Onze metaaltherapie en anti-stralingslijn, bekend onder de naam No-Ray, worden met de hoogste zorg geproduceerd en uitvoerig getest voordat ze op de markt werden gebracht. Bij No-Ray draait alles om energetische zuiverheid, eerlijke prijzen en effectieve producten."

Pieter Pieters