Menu
Winkelwagen

No-Ray Mini Cilinder

No-Ray Mini Cilinder
No-Ray Mini Cilinder
€49,95
Excl. BTW: €41,28

Noy-Ray Mini Cilinder

De No-Ray Mini Cilinder is speciaal ontworpen om straling, die door de mens wordt ontvangen, deels te geleiden en te absorberen. Het glazen buisje bevat in een unieke verhouding van zeven verschillende edelsteen-gruizen. Voor een optimale werking nu en in de toekomst, moet de inhoud van de Mini Cilinder elke zes maanden worden vervangen. 

De No-Ray Mini Cilinder box bevat:

 • Mini Cilinder
 • Glazen Buisje met Edelsteen Gruis
 • Koordje

Gebruik: Draai de Mini Cilinder open en plaats het glazen buisje erin. Sluit vervolgens het dopje en bevestig het koord. Voor het beste effect, hang de Mini Cilinder rondom het middenrif. Maar in de broekzak dragen kan ook.

Na ongeveer  6 maanden zul je zien dat de inhoud van het glazen buisje veranderd van structuur en kleur. Je dient het buisje dan te vervangen. Het buisje is los te bestellen, je hoeft dus niet de Clinderhouder niet te vervangen.

Productspecificaties:

 • Cilinder van Chirurgisch Staal (Geproduceerd in Duitsland)
 • Glazen buisje van zuiver glas (Handgeblazen en gevuld in Nederland)
 • Edelstenengruis
 • Afmetingen 

De No-Ray Mini Cilinder werkt niet alleen op de staling afkomstig van "apparaten" maar ook op de energie van mensen, kosmische straling, wateraders (aardstralen) en meer is onze ervaring en ook die van anderen. 

Enkele reacties

 • Voel me fitter
 • Beter geaard
 • Kan me makkelijker tussen de mensen(massa) begeven
 • Neem niet zoveel energie van anderen meer op

De No-Ray Mini Cilinder is prima te combineren met andere kristallen en edelstenen. Ook de No-Ray Aerate Absorber wanneer je deze op je telefoon hebt geplakt gaat prima samen met deze unieke No-Ray Mini Cilinder.

In basis absobeert, geleid en voert de No-Ray Mini Cilinder diverse soorten straling af die de drager kunnen belasten.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.