Menu
Winkelwagen

Pro-Vital OsteoSan

Pro-Vital OsteoSan
Pro-Vital OsteoSan
€33,90
Excl. BTW: €33,90

Pro-Vital OsteoSan 30 capsules

OsteoSan is optimaal ontwikkeld voor de mens in beweging. Het voedingssupplement bestaat uit een unieke combinatie van lichaamseigen stoffen, vitaminen, mineralen en kruiden, zoals:

  • het lichaamseigen molecuul lactoferrine
  • de vitamines D3 en K2;
  • het mineraal magnesium
  • de natuurlijke kruidenextract van boswellia en citroenverbena (Move!PLX®)

Lactoferrine: een lichaamseigen eiwit
Ieder mens begint het leven met een extra dosis lactoferrine. Via het colostrum en de daaropvolgende moedermelk of flesvoeding. Daarna zijn uw cliënten aangewezen op hun eigen productie van lactoferrine. En op uitwendige bronnen. Zoals koemelk.

Via suppletie met lactoferrine geeft u cliënten de kans om lichaamseigen productie van lactoferrine aan te vullen met de dierlijke variant van het molecuul uit koemelk.

Lactoferrine in OsteoSan is geïsoleerd uit verse Nieuw-Zeelandse koemelk met een unieke zuiveringstechnologie waardoor lactoferrine intact blijft. Het resultaat? Een capsule met 109,2 mg lactoferrine dat is gestandaardiseerd op een gehalte van 95%.

Vitamine D3 en vitamine K2
Zowel vitamine D3 als vitamine K2 spelen een rol bij de botaanmaak. Beide vitaminen zijn toegevoegd aan OsteoSan, omdat ze bijdragen aan de instandhouding van sterke botten.

Aan vitamine D3 zijn nog een aantal aanvullende gezondheidseffecten toe te schrijven die het bewegingsapparaat beïnvloeden:
• het speelt een rol bij het behouden van soepele spieren;
• draagt bij tot het activeren van calcium en fosfor uit de botten;
• het draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen.

OsteoSan bevat per capsule 10 mcg vitamine D3 en 50 mcg vitamine K2.

Magnesium (Aquamin Mg TG®)
Dagelijks ronddobberen in de zee is niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben we besloten om het natuurlijke mineraal magnesium uit de zee te halen en in OsteoSan te verwerken.
Hoe? Door Aquamin Mg TG® te gebruiken als bron voor magnesium. Want Aquamin Mg TG® bevat magnesium dat rechtstreeks uit zeewater afkomstig is.

Net als de hierboven beschreven vitaminen is magnesium ook betrokken bij het bewegingsapparaat. Het mineraal is goed voor het skelet en de werking van spieren.

Elke capsule OsteoSan bevat 70 mg magnesium.

Boswellia extract en Move!PLX®
Boswellia bomen groeien oorspronkelijk in het Midden-Oosten, India en Noord-Afrika. De officiële naam: boswellia serrata. OsteoSan bevat het kruidenextract van boswellia serrata dat wordt gewonnen uit het gomhars van de boom.

De eigenschappen van dit natuurlijke kruidenextract passen bij de overige ingrediënten van OsteoSan:

  • het helpt gewrichten soepel te houden*
  • het dient voor het behoud van gezond kraakbeen*
  • het draagt bij aan de instandhouding van sterke botten*

OsteoSan bevat per capsule 100 mg kruidenextract van boswellia serrata dat gestandaardiseerd is op een gehalte van 75% boswelliazuren.

Tenslotte bevat het voedingssupplement het geregistreerde ingrediënt Move!PLX®. Dat is een natuurlijk kruidenextract van citroenverbena: een naar citroen ruikende plant die in de zomer bloeit. De plant is op verschillende plekken op aarde te vinden, maar zijn wortels liggen in Zuid-Amerika.

Dit voedingssupplement bevat 200 mg Move!PLX® per capsule, met een gestandaardiseerd gehalte van 30% verbacosiden.

Samenstelling van Pro-Vital OsteoSan
Elke capsule bevat:
Vitamine D3 (Quali-D®, Cholecalciferol) 10 mcg
Vitamine K2 (MenaQ7™ MK7) 50 mcg
Magnesium (Aquamin TG Marine ) 70 mg
Boswellia extract 100 mg
Move!PLX® 200 mg
Lactoferrine (Lactoferrine minimaal 95% zuiver) 109,2 mg

Ingrediënten van Pro-Vital OsteoSan
Aquamin TG Marine, Move!PLX, Vegetarische capsulehuls (Hydroxypropyl methylcellulose), Lactoferrine minimaal 95% zuiver (bevat melk), Boswellia als extract 75%, Vulstof (Brandnetelblad), Olijfolie, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Vulstof (Tri-calcium-fosfaat), MenaQ7™ MK7, Quali-D®, Cholecalciferol.

Allergenen
Bevat melk.

Gebruik van Pro-Vital OsteoSan
1 capsule per dag, tenzij anders geadviseerd door deskundige. Bij voorkeur innemen met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.