Menu
Winkelwagen

Pro-Vital MagneRust

Pro-Vital MagneRust
Pro-Vital MagneRust
€26,56
Excl. BTW: €26,56

Pro-Vital MagneRust 90 tabletten

Mensen mediteren, zoeken de balans op een yogamat bijvoorbeeld. In de hoop rust te vinden in een maatschappij waarin haasten de norm lijkt. Hoe kun jezelf helpen om meer rust te ervaren?

Rust ontstaat wanneer vermoeidheid en inspanning plaatsmaken voor energie en ontspanning. Daarom heeft Pro-Vital MagneRust ontwikkeld. Het voedingssupplement helpt bij vermoeidheid*, bevordert de nachtrust** en ontspant**.

Eén tablet bestaat uit de volgende drie elementen:

  • magnesium dat bijdraagt aan extra energie bij vermoeidheid*
  • citroenmelisse als natuurlijke rustgever** ² met een gunstige invloed op de slaapfunctie** ²
  • vitamine B8, B11 en B12 voor de geestelijke veerkracht

Magnesium: opnieuw fit worden
MagneRust bevat magnesium in de vorm van geregistreerd Ultramag Sucrosomial®.

Wat betekent dat?
Via een gepatenteerde techniek is magnesium ingekapseld met twee lagen die vergelijkbaar zijn met de wanden van uw cellen. Het mineraal bereikt veilig de dunne darm waar het zich in een grotere hoeveelheid via de darmwand richting het bloed verplaatst.

In een wetenschappelijk studie leest u meer over het effect van de gepatenteerde technologie. Samengevat: de onderzoekers vonden meer magnesium in het bloed na toediening van de ingekapselde variant in vergelijking met magnesiumcitraat, magnesiumoxide en magnesium bisglycinate.¹

Citroenmelisse: natuurlijke rustgever
Het kruidenextract van citroenmelisse helpt uw cliënten om lekker te slapen² en ’s ochtends uitgerust wakker te worden². De heilzame plant ontspant², geeft rust# en beurt op. Twee tabletten MagneRust bevatten in totaal 400 mg citroenmelisse.

Vitamine B8, B11 en B12: onmisbare voedingsstoffen
Tot slot bevat MagneRust drie essentiële vitamines. Essentieel? Inderdaad, de vitamines B8 (biotine), B11 (folaat) en B12 (cobalamine) zijn onmisbaar voor uw cliënten. Het lichaam maakt de vitamines in een te kleine hoeveelheid aan. Of helemaal niet. Voor deze voedingsstoffen is de mens afhankelijk van externe bronnen.

De B-vitamines in MagneRust dragen bij aan geestelijke veerkracht en de normale werking van het zenuwstelsel.

Samenstelling van Pro-Vital MagneRust
Elke tablet bevat:
Citroenmelisse (Melissa officinalis folium extract 5:1) 200 mg
Magnesium (als MagNovum, magnesium als fosfolipide complex & Magnesium Citraat) 150 mg
Taurine 175 mg
Foliumzuur/Folaat (Quatrefolic) 75,6 mcg
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 75 mcg
Vitamine B7/B8 (biotine) 15 mcg

Ingrediënten van Pro-Vital MagneRust
Ultramag Sucrosomial, Vulstof (Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylcellulose), Melissa officinalis folium extract, Taurine, Magnesiumcitraat, Bevochtigingsmiddel (Natriumcrosscarmelosse), Antiklontermiddel (Non-nano Colloïdaal Siliciumdioxide, magnesiumstearaat), Quatrefolic, Cyanocobalamine, Biotine, Tablet coating (Hydroxypropylmethylcellulose).

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Gebruik van Pro-Vital MagneRust
2 maal daags 1 tablet, tenzij anders geadviseerd door deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen met voldoende water tijdens de maaltijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Bronvermelding
¹. E. Brilli et al; Magnesium Bioavailability After Administration of sucrosomial® Magnesium: Results of an Ex-Vivo Study and a Comparative, Double-Blinded, Cross-Over Study in Healthy Subjects; Eur Rev Med Pharmacol Sci; 2018 Mar; 22(6):1843-1851.
². bij citroenmelisse verwijst naar: ² De gezondheidsclaim voor dit kruid is ter beoordeling ingediend bij de European Food Safety Autority (EFSA) en staat momenteel on hold.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.