Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Vitamine C-750 Supra

Pro-Vital Vitamine C-750 Supra
Pro-Vital Vitamine C-750 Supra
€20,14
Excl. BTW: €20,14

Pro-Vital Vitamine C-750 Supra 90 tabletten

Vitamine C in de niet zure vorm met bioflavonoïden
Veelal is vitamine C verkrijgbaar in de zure ascorbinezuur vorm. Bij Pro-Vital® gebruikt men voor de C-750 Supra een hoogwaardig calcium mineraal om de vitamine C te bufferen. Zo is de vitamine C uit calcium minder zuur dan enkel ascorbinezuur waardoor de calcium variant beter wordt verdragen door de maag. Pro-Vitan kiest er bewust voor 750mg vitamine C tabletten dit omdat er een grens is aan de hoeveelheid vitamine C die het lichaam per dosis kan opnemen. De toegevoegde citrus bioflavonoïden hebben een goede synergetische werking op vitamine C. Zo kan de vitamine C beter worden opgenomen door het lichaam. De C-750 Rapid Mineral tabletten worden volgens een moderne tableteer techniek geproduceerd. Deze techniek zorgt ervoor dat de tabletten sneller oplossen in het menselijk lichaam om zo een optimale opname te genereren..

Dit supplement kan onder andere bijdragen aan:

  • Normale werking van het immuunsysteem
  • Normale werking van het zenuwstelsel
  • De bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
  • De vermindering van vermoeidheid en moeheid

Dosering
De dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 (twaalf) jaar. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik of ziekte. Bij zwangerschap(swens) of borstvoeding altijd eerst een deskundige

Samenstelling per dagelijkse dosering (1 tablet)
Vitamine C (Calcium als ascorbaat) 86,11mg = 11% RI
Vitamine C (Ascorbinezuur) 749,89mg = 937% RI

Allergie informatie
Dit product is vrij van bekende allergenen.

Ingrediënten
Calcium als ascorbaat, Ascorbinezuur, Bevochtigingsmiddel (Natriumcrosscarmellose), Vulstof (Hydroxypropylcellulose), Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), antiklontermiddel (siliciumdioxide), Bioflavonoide citrus, Vulstof (Microkristallijne cellulose), Quercitine

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.

Tags: Pro-Vital , Vitamine , C