Menu
Winkelwagen

Pro-Vital Curcumin Detox

Pro-Vital Curcumin Detox
Pro-Vital Curcumin Detox
€43,07
Excl. BTW: €43,07

Pro-Vital Curcumin Detox 60 capsules

Deze optimaal ontwikkelde formule van Pro-Vital is een uniek detoxproduct. Waarom uniek? Curcumin Detox bevat kurkuma in combinatie met Robuvit®: gepatenteerd Frans eikenhoutextract boordevol polyfenolen. De formule is in totaal samengesteld uit 8 natuurlijke kruidenextracten met verschillende gezondheidseffecten.

Een trage spijsvertering, moeheidsklachten, koude handen of tenen, een verkoudheid die niet echt verdwijnt: het zijn allemaal veelvoorkomende kwalen die met uw bloedcirculatie te maken kunnen hebben. Kurkuma kunnen u hierin uitkomst bieden.

De curcuminoïden in Pro-Vital Curcumin Detox ondersteunen de lever en helpen het lichaam met het afvoeren van de afvalstoffen. De actieve curcuminoïden wordt in combinatie met Zwarte peper en Gember sneller en beter opgenomen door het lichaam dan soortgelijke capsules. Het natuurlijke Curcuma extract is gestandaardiseerd op een gehalte van 95% curcuminoïden.

Het kruidenextract bestaat uit de 3 belangrijkste curcuminoïden die verantwoordelijk zijn voor het gezondheidseffect van de gemalen wortel:

  • bisdemethoxycurcumine
  • curcumine
  • demethoxycurcumine

Uniek aan deze Curcumin Detox is dus de toevoeging van Robuvit®. Robuvit® is een exclusief extract van Frans eiken hout dat rijk is aan unieke polyfenolen.

De voordelen van Pro-Vital Curcumin Detox

  • Kurkuma kan een positieve rol spelen voor jouw niet-vette weefsel, je gewrichten, je huid en de bovenste luchtwegen.
  • Kurkuma ondersteunt het afweersysteem, de reinigende werking van de lever, de spijsvertering en de bloedsomloop.
  • Zwarte peper bevordert de opname van Kurkuma en heeft hetzelfde effect op het afweersysteem, de lever, spijsvertering en de bloedsomloop.
  • Bijzonder zuivere KurKuma van topleverancier Sabinsa. Bevat alle drie de curcuminoïden.

Samenstelling van Pro-Vital Curcumin Detox
3 vegetarische capsules (= dagdosering) bevatten:
Broccoli extract (4000 ppm sulforaphane) 100 mg
Curcuma C3 Complex® extract 100 mg
Echte Guldenroede extract (Solidago virgaurea) 300 mg
Gember wortel extract (Zigiber officinales) 50 mg
Indiase Gentiaan extract (Andrographis) 47 mg
Mariadistel extract (Silybum Marian) 300 mg
French Oak Extract Robuvit® 300 mg
Bioperine® (Zwarte peper extract) 5 mg
Ingrediënten van Pro-Vital Curcumin Detox:
silybum marian extract, robuvit®, solidago virgaurea extract, HP methylcellulose (vegetarische capsulehuls), natuurlijk cellulose / vulstof (brandnetelblad), curcuma c3 complex® extract, broccoli sprouts, zingiber officinales radix extract, andrographis extract, flow verbeteraar (zonnebloemolie), bioperine®.

Gebruik van Pro-Vital Curcumin Detox
3 vegetarische capsules per dag, tenzij anders geadviseerd door een deskundige. Bij voorkeur verdeeld over de dag innemen met voldoende water.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen van Pro-Vital zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.

Medische Disclaimer:

Edelstenen en mineralen worden vaak gebruikt voor hun esthetische waarde en spirituele en energetische betekenis, maar het is belangrijk op te merken dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat aantoont dat ze specifieke medische aandoeningen kunnen genezen, behandelen of voorkomen. Het gebruik van edelstenen en mineralen als alternatieve, complementaire geneeswijze mag nooit dienen als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.

Mensen met gezondheidsproblemen dienen altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener voor passende medische zorg. Hoewel sommige mensen positieve ervaringen hebben gemeld met het gebruik van edelstenen en mineralen voor ontspanning of stressvermindering, is hun effectiviteit niet wetenschappelijk bewezen en varieert deze van persoon tot persoon.

Het gebruik van edelstenen en mineralen moet altijd met voorzichtigheid worden benaderd, en het is raadzaam om informatie in te winnen bij betrouwbare bronnen en deskundigen voordat je ze in jouw gezondheids- en welzijnsroutine opneemt.

Voor Advisering en Testen van edelstenen en kristallen kun je ook bij ons in de winkel terecht. Meer informatie Advisering & Testen.